Menu
Asiakasportaali


Etsimme juuri nyt

TIETOSUOJA-ASIANTUNTIJAA

 

Tulet toimimaan tietosuojavastaavana julkisen sektorin asiakkaidemme toimeksiannoissa ja autat asiakasorganisaatioitamme varmistamaan tietosuoja-asetuksen täyttymisen. Tulet tekemään esimerkiksi kartoituksia, toimenpide-ehdotuksia ja tietotilinpäätöksen sekä tukemaan niiden toteutusta. Määrittelet yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan tietosuojaorganisaation tehtävät. Toimit myös asiantuntijana LapIT Oy:n sisäisessä tietosuojaorganisaatiossa.

 
Vaatimuksena:

Tunnet EU tietosuoja-asetuksen (2016/679) ja pystyt soveltamaan sen vaatimukset käytännön työhön. Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työhön asiakkaidemme toimeksiannoissa. Tehtävä voi olla kokopäiväinen tai osa-aikainen. Katsomme eduksi asiantuntemuksen julkisista IT-hankinnoista ja IT-sopimuksista.
 

Hakeminen:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen: rekrytointi@lapit.fi
Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antavat:

Kehityspäällikkö Merja Haikka 040 661 0502
Turvallisuuspäällikkö Risto Hoppula 040 580 8038
 

LapIT on Pohjois-Suomessa toimiva IT-alan palveluyritys, joka tarjoaa tietotekniikkaan pohjautuvia kokonaispalveluita yli sadan IT-ammattilaisen voimin. Tarjoamme innostavan ja jatkuvasti kehittyvän työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää omaa asiantuntijuuttasi.

 

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
X