Menu
Asiakasportaali 24h

 

Kaksi liiketoimintayksikköämme palvelee kaikissa ICT-asioissa. Ylläpidämme järjestelmiä, hankimme laitteet ja hoidamme kilpailutuksen. Tarjoamme myös osaavat asiantuntija- ja projektipäällikköresurssit.

Asiakasportaalimme ottaa aina vastaan palvelu- ja tukipyynnöt ja palvelunumeromme tarjoaa tukea vuorokauden ympäri.

 

Kuntapalvelut

Yksikkömme palvelee kuntien, kuntayhtiöiden ja kuntien liikelaitosten asiakkaita. Haluamme olla mukana luomassa tulevaisuuden kuntaorganisaatioita.
 

Sote- ja maakuntapalvelut

Yksikkömme palvelee maakuntahallinnon, erikoissairaanhoidon, kuntien perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen organisaatioita. Olemme vahvasti mukana kehittämässä Lapin maakuntaa.

Infrastruktuuri

Tietoliikenteen ja palvelinkapasiteetin ratkaisut, kilpailutukset, hankinnat ja toteutukset helposti ja kustannustehokkaasti.
 

Sovellukset

Sopivimmat sovellukset, pääkäyttäjäpalvelut, toimialuehallinta ja integraatiot organisaatioiden tarpeisiin.
 

Konsultointi ja projektit

Vahvaa osaamista ja ratkaisuja IT- hankintoihin, projekteihin, kilpailutukseen, koulutukseen, tietoturva- ja tietosuoja-asioihin sekä tiedolla johtamisen haasteisiin.
 

Tuki- ja neuvontapalvelut

Kaikkiin palvelukokonaisuuksiimme sisältyy palvelupisteemme tuki- ja neuvontapalvelut. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 7.00 – 16.30. Asiakasportaalimme palvelee 24 tuntia vuorokaudessa.

X