Menu
Asiakasportaali 24h

Sovellukset

Sopivimmat sovellukset, pääkäyttäjäpalvelut, toimialuehallinta ja integraatiot organisaatioiden tarpeisiin.
 

 

Toimialuepalvelut ja käyttövaltuushallinta

Keskitetyn järjestelmän avulla hallitaan asiakasorganisaatiosi käyttäjätietoja, käyttöoikeuksia ja pääsynhallintaa.

 

Sovellus- ja tietojärjestelmäpalvelut

Asiakkaanamme voit nauttia huolettomasta IT-arjesta. Me LapIT:lla tuemme kaikkina vuorokaudenaikoina järjestelmien ja niiden teknisten ympäristöjen toimivuutta. Tietojärjestelmäpalvelut koostuvat sovellus-, tietokanta- ja palvelinkapasiteettipalveluista.

 

Sovelluspalvelulle on saatavissa eri palvelutasoja toiveidesi mukaisesti. Sovelluspalvelussa nimetty asiantuntijamme koordinoi sovelluksen koko elinkaaren tapahtumia, kuten päivityksiä ja vikatilanteiden selvitystä. Tietokantapalvelut ovat LapIT:n tuottamia palveluita, joilla sovellusten ja järjestelmien käyttämien tietokantojen toiminta mahdollistetaan tietoturvallisesti ja koordinoidusti osana tietojärjestelmäpalvelua.

 

Integraatiopalvelut

Integraatioiden avulla voimme toteuttaa ja ylläpitää tietojärjestelmien välisiä liittymiä. Yhteistyössä kanssasi integraatioasiantuntijamme auttavat löytämään hyödyllisiä yhdistelmiä tietojärjestelmäverkostoosi. Valittuun ratkaisuun vaikuttavat lähde- ja kohdejärjestelmien väliset rajapinnat ja integraation toteutuksen mahdollistavat alustat. Integraatioiden myötä saat käyttöösi yhdistettyä tietoa tehokkaasti ja ajantasaisesti.

 

Järjestelmien pääkäyttäjäpalvelut

Kokonaisvaltaisempaan palvelukokemusvaatimukseen vastataksemme tarjoamme useisiin ylläpitämiimme sovelluksiin myös pääkäyttäjäpalvelut. Pääkäyttäjäpalvelun myötä organisaatiollasi on ympärillään ammattitaitoinen verkosto. Oman henkilöstösi ei tarvitse olla sitoutunut pääkäyttäjätyöhön, joten voitte keskittyä ydinosaamiseenne.

 

Tuki- ja neuvontapalvelut

Kaikkiin palvelukokonaisuuksiimme sisältyy palvelupisteemme tuki- ja neuvontapalvelut. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 7.00 – 16.30. Asiakasportaalimme palvelee 24 h/vrk.

X