Menu
Asiakasportaali 24h

Infrastruktuuri

Tietoliikenteen ja palvelinkapasiteetin ratkaisut, kilpailutukset, hankinnat ja toteutukset helposti ja kustannustehokkaasti.
 

 

Palvelinkapasiteetti

Käyttämiesi tietojen ja järjestelmien pohjana toimii palvelimien ja kapasiteetin hallinta- sekä ylläpitopalvelu. Palvelin- ja kapasiteettipalveluihin kuuluvat mm. palvelinten vuokraus-, hallinta- ja varmistuspalvelut sekä kapasiteetin valvontapalvelut. Tuomme ketterät toimintamallit ja skaalautuvaa palvelinkapasiteettia saatavillesi pilvipalveluita ja virtuaalialustoja hyödyntäen.

 

Päätelaitteiden elinkaaripalvelut sisältäen hallinta-, tuki- ja tietoturvapalvelut

Keskitetyn elinkaari- ja leasingpalvelun avulla saat helposti käyttöösi toimivat laitteet ja valmiin rahoitusratkaisun. Huolehdimme puolestasi laitteiden tilauksen, rahoituksen, asennuksen ja poiston. Sinulle toimitetussa laitteessa on mukana tietoturvapalvelu, jonka myötä laitteesi ovat suojassa sisäisiä ja ulkoisia uhkia kohtaan. Samalla saat käyttöösi tukipalvelut laitteiden ylläpitoon ja sovellusten hallintaan.

 

Tietoliikenneverkot

Tuotamme lähi- ja etäverkkopalvelut, sekä huolehdimme kapasiteetin hallinnasta ja valvonnasta. Suunnittelemme ja toteutamme tietoliikenneratkaisut, kuten langaton verkko, palomuurit, verkkosuunnittelu sekä kuormantasaus asiakaslähtöisesti ja ammattitaidolla.

Tuki- ja neuvontapalvelut

Kaikkiin palvelukokonaisuuksiimme sisältyy palvelupisteemme tuki- ja neuvontapalvelut. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 7.00 – 16.30. Asiakasportaalimme palvelee 24 h/vrk.

X