Menu
Asiakasportaali 24h

LapIT-päivät järjestetään Korundissa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana

 

Koronatilanteen muuttuessa haluamme varmistaa vieraillemme mahdollisimman turvallisen ympäristön tilaisuuksissamme. LapIT -päivien keskeinen elementti on aina ollut myös yhdessäolo ja verkostoituminen.

Taudin leviämisen arviointi on vaikeaa, ja sen myötä turvallisen ympäristön tarjoaminen haasteellista. Koska yhdessäolo olisi pitänyt kokonaan rajoittaa verkon välityksellä tapahtuvaksi, teimme ratkaisumme: LapIT -päivät 2020 ja sitä edeltävä iltatilaisuus on peruutettu. Emme järjestä tapahtumaa myöskään verkossa.

Kyseessä on LapIT:n toiminnan 20. juhlavuosi, ja emme halua viettää sitä näin epävakaassa tilanteessa etäällä teistä, joiden kanssa haluamme saavutustamme juhlistaa. Pitkä toimintajaksomme on myös asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme juhla ja yhteistyömme tulos.

Palaamme vielä juhlien merkeissä yhteen, kunhan aika on suotuisampi kasvokkain tapaamisellemme. Siihen saakka olemme yhteydessä huolettomassa IT-arjessa, kuten olemme olleet jo kahden vuosikymmenen ajan.

Rovaniemellä 12.10.2020
Klaus Kianen
Toimitusjohtaja

LapIT-päivät on perinteinen asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tapahtuma. Pohjois-Suomen kunta- ja sote-sektorin digitalisaation toteuttajien seuraavassa seminaarissa teemana on Työelämän muutokset ja henkilöstön voimavarat. LapIT-päivät ovat maksuton tapahtuma kutsuvieraille. Iltatilaisuus ja seminaari tullaan järjestämään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana Korundissa, Rovaniemellä.

 

Päivitämme ohjelman tälle sivulle puheenvuorojen varmistuttua.

Kun epidemiatilanne jälleen sallii tule mukaan ja  osallistu Pohjois-Suomen, sen ICT:n ja LapIT:n kehittämiseen. Me olemme valmiina.

         korundi.JPG
            kuva: www.korundi.fi
X