Menu
Asiakasportaali 24h

LapIT-päivät Korundissa 5.11.2020 (seminaari)

 

LapIT Oy:n perinteinen asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden LapIT-päivät –tapahtuma lähestyy.  Pohjois-Suomen kunta- ja sote-sektorin digitalisaation toteuttajien seminaarissa tämän vuoden teemana on Työelämän muutokset ja henkilöstön voimavarat. LapIT-päivät ovat maksuton tapahtuma kutsuvieraille. Iltatilaisuus ja seminaari järjestetään tänä vuonna Korundissa, Rovaniemellä.

LapIT viettää toimintansa 20-juhlavuottaan poikkeuksellisen kevään jälkimainingeissa toimialalla, jossa muutos on jatkuvaa. Ilman osaavaa henkilöstöä ja heidän työpanostaan organisaatiot eivät kykene toimimaan. Näistä lähtökohdista muotoitui juhlavuotemme seminaari, joka pidetään torstaina 5.11.2020. Kokoonnumme vapaamuotoisemmin yhteen jo edellisenä iltana keskiviikkona 4.11.2020 yhtiön kehitysvaiheita muistellen.

Torstain seminaarissa on jälleen mukana monipuolinen joukko puhujia. LapIT-päivien juhlaseminaarin 2020 avaa torstaina Rovaniemen kaupunginjohtaja Ulla-Kirsikka Vainio. Osallistumisen on jo varmistanut mm. Päivi Nerg valtiovarainministeriöstä ja tunnekouluttaja Camilla Tuominen. Johanna Bjerregård-Madsen Siun sotesta tulee puhumaan henkilöstövoimavarojen johtamisesta tiedolla. Päivitämme ohjelman tälle sivulle puheenvuorojen varmistuttua.

Osallistu ja tule mukaan antamaan oma panoksesi Pohjois-Suomen, sen ICT:n ja LapIT:n kehittämiseksi. Me olemme valmiina.

Varmistaaksemme turvallisen osallistumisen iltatilaisuuteen ja seminaariin paikan päällä, varaamme saataville desinfiointiaineita. Lisäksi huolehdimme turvaväleistä tapahtuman aikana. Haluamme mahdollistaa vallitsevasta tilanteesta johtuen osallistumisen torstain seminaaripäivään myös etäyhteyden avulla. Etäyhteydellä osallistujille toimitetaan tarkemmat osallistumisohjeet lähempänä tapahtumaa. 

         korundi.JPG

            kuva: www.korundi.fi
X