Menu
Asiakasportaali 24h

Lapin hyvinvointialue


LapIT Oy toimii Lapin hyvinvointialueen perustietotekniikan yhteistyökumppanina. Olemme luomassa yhteisiä toimintamalleja yhteistyössä Lapin hyvinvointialueen asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme Lapin hyvinvointialueen työntekijöille monikanavaista asiakastukea LapIT:n Asiakaspalvelun kautta:

Tavoitat LapIT:n Asiakaspalvelun aina Asiakasportaalimme kautta.

Asiakasportaaliin voit laittaa työpyyntösi tai vikailmoitukset, seurata työpyyntösi käsittelyä ja tunnus- tai laitetilausoikeutettuna tilata tai tehdä muutoksia käyttäjätunnuksiin (kirjautumistunnus ja sähköposti-Teams) sekä tilata uusia laitteita. Asiakasportaaliin kirjaudutaan @lapha.fi -tunnuksella. Ne käyttäjät, jotka ovat jo LapIT:n asiakkaina eivätkä ole vielä saaneet @lapha.fi -tunnusta, pääsevät kirjautumaan Asiakasportaaliin nykyisellä käytössäolevalla tunnuksellaan. Löydät Asiakasportaalista myös ohjeita erilaisiin toiminteisiin ja mm. koulutusmateriaalit.

LapIT:n Asiakaspalvelu palvelee myös puhelimitse numerossa 0201 555 222 ma-pe klo 7.00 – 16.30.

SOTE-järjestelmiin liittyen voi olla yhteydessä myös Lapin hyvinvointialueen pääkäyttäjiin aiemmin toimineen mallin mukaisesti.

Järjestimme loppuvuodesta 2022 koulutuksia LapIT:n ICT-tukipalveluiden toteuttamisesta siirtymävaiheen aikana. Koulutuksissa läpikäytiin tarkemmin ICT-palveluiden rakenne, toteuttamismalli ja vuodenvaihteen muutokset.
Koulutusmateriaali on julkaistu LapIT:n Asiakasportaalissa, ja on näkyvissä Lapin hyvinvointialueelle siirtyvälle henkilöstölle.

X