Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

16.01.2019

Etsimme kahta ICT-projektipäällikköä

LapIT Oy vastaa Lapin alueella kuntien ja Lapin sairaanhoitopiirin ICT-tukipalveluista, perustietotekniikasta sekä ICT-asiantuntijapalveluista. 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

Asiakasprojektipäällikköä

vastaamaan terveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja tulevan maakunnan  ICT-infraan ja sovelluskokonaisuuksiin liittyvien projektien toimituksesta asiakkaillemme.

Olet ratkaisukeskeinen ja aikaansaava. Olet taitava viestimään ja motivoimaan asiantuntijatyötä. Otat vastuun onnistuneesta toimituksesta ja työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa. Aikaisempi kokemus vaativien ICT-infraprojektien onnistuneesta toteuttamisesta auttaa onnistumaan tehtävässä. Sinulla on tukenasi organisaatiossamme yli 100 asiantuntijaa. Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan Pohjois-Suomen maakuntien ja sote –sektorin toimikenttään, loistavat työkaverit, sekä työyhteisön, jossa panostetaan henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja jossa valitsee tekemisen meininki.

Lisätietoja:
Johanna Niva, liiketoimintajohtaja johanna.niva@lapit.fi tai soita 040 760 2280

Teknlogiasuuntautunutta projektipäällikköä

viemään teknologista muutosta eteenpäin erilaisina kehitys- ja muutosprojekteina. 

Hallitset projektinhallinnan menetelmät ja työkalut. Ymmärrät ICT-palvelutuotannon prosessit, teknologiat ja ennen kaikkea asiakkaan tarpeet.  Tehtävä edellyttää jämäkkää kokonaisuuksien ja aikataulujen hallintakykyä sekä erinomaista ongelmanratkaisukykyä. Olet hyvä viestijä ja edistät tiedon jakamista. Hyvät neuvottelutaidot sekä verkostoituminen auttavat tässä tehtävässä onnistumisessa.

Lisätietoja:
Janne Perälä, teknologiajohtaja janne.perala@lapit.fi tai soita 040 530 6235

Lähetä hakemus meille viimeistään 10.2.2019. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja kutsu haastatteluun voi tulla jo ennen hakuajan päättymistä. 

 

X