Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

01.06.2021 | Rekry

Haemme vanhempaa järjestelmäasiantuntijaa

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme potilastietojärjestelmien käyttöön ja toimintaan liittyvistä ylläpitotehtävistä, kehitystöistä sekä käyttöönotoista. Potilastietojärjestelmiin liittyy erilaisia liitännäissovelluksia (esim. sähköiset palvelut, kuvantaminen, mittaaminen, monitorointi). Tuet asiakkaitamme, jotta potilasjärjestelmien kokonaisuudesta muodostuu käyttäjän ja potilaan kannalta sujuvasti toimiva kokonaisuus.

Sinulla on kokemusta Microsoftin teknologioista (palvelinten ja työasemien käyttöjärjestelmät, SQL Server, AD, PowerShell) sekä IT-infrastuktuuripalveluista ja ITIL-menetelmistä. Pystyt suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaidemme potilasjärjestelmien versiopäivitysten teknisten vaatimusten toteutuksen LapIT:n ympäristössä. Tietojärjestelmien ja palvelimien valvontaratkaisut ja niihin liittyvät sovellukset ovat sinulle tuttuja. Kanta-palveluiden tunteminen tai kokemus sovellusvirtualisoinnista katsotaan eduksi.

Tuet liiketoimintaamme vastuullasi olevien järjestelmäpalveluiden hinnoittelussa ja suunnittelet yhdessä infrapalveluidemme sekä ohjelmistotoimittajan kanssa tarkoituksenmukaisen käyttö-, tietokanta ja sovellusympäristön toteutuksen asiakkaidemme järjestelmille. Pystyt hyödyntämään tarvittaessa englannin kielisiä materiaaleja.

Aktiivinen ja aloitteellinen ote, paineensietokyky sekä ratkaisukeskeinen asenne tukevat tehtävässä onnistumista. Teet päivittäistä yhteistyötä sekä asiakkaidemme että ohjelmistotoimittajien kanssa. Jaat aktiivisesti tilannekuvaa, ja vastaat vastuullasi olevien järjestelmien ympäristöjen kehittämisestä.

Tehtäväkuvaus

Tarjoamme sinulle kehittyvän lappilaisen organisaation ja monipuolisen asiakasympäristön erilaisine ratkaisuineen. Meillä on mukava yrityskulttuuri, hyvä yhteishenki ja joustavat etätyömahdollisuudet - tehtävän hoitaminen ei ole paikkakuntasidonnainen. Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan saat tueksesi 130 asiantuntijamme joukon eri puolilla Pohjois-Suomea. LapIT Oy on innostunut yhteisö sekä työpaikalla että työn ulkopuolella, muun muassa erilaisten harrastusaktiviteettien parissa.

Palkkauksessa sovellamme Tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Palkka on neuvoteltavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Johanna Niva, p. 040 760 2280, ke 9.6. klo 15-16, pe 11.6. klo 14-15 sekä to 17.6. klo 15-16.

Hae paikkaa Kuntarekryn kautta. Liitäthän mukaan CV:si sekä hakemuksesi perustellun palkkatoiveen kanssa. Hakuaika päättyy maanantaina 2.8.2021 klo 16:00. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan hakijan heti henkilön löydettyämme.

X