Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

26.02.2021 | Uutiset

Haemme tietoliikenneasiantuntijaa

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen tietoliikenneasiantuntijaa. 

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme tietoliikenteeseen liittyvistä toimenpiteistä, joita vaaditaan tietoliikenteen jokapäiväisen toimivuuden varmistamiseen ja häiriöttömään toimintaan. 

Sinulla on osaamista tietoliikenteen eri palvelukokonaisuuksista, esimerkiksi runko-, konesali-, lähi- ja langaton verkoista. Palomuuri- ja reititinympäristöihin liittyvä osaaminen katsotaan eduksi. 

Tehtäviäsi liittyvät tietoliikenneympäristön vika- ja häiriönhallintaan ja uusien toimipisteiden lan ja wlan ympäristöjen rakentamiseen. Osallistut myös erilaisiin käyttöönottoihin ja projekteihin. 

Asiantuntijana vastaat myös tietoliikennelaitteiden tietoturvasta ja  -suojasta yhteisiin käytäntöihimme 
tukeutuen.   Asiakaspalvelu ja toimittajayhteistyö ovat osa tehtävääsi. Olet luonteeltasi itseohjautuva, ulospäinsuuntautunut ja asiakaslähtöinen. Sinulla on hyvät dokumentointi- ja vuorovaikutustaidot sekä ratkaisukeskeinen asenne. 

Odotamme sinulta:

- soveltuvaa IT-alan koulutusta
- työkokemusta verkkoympäristön ylläpidosta
- vahvaa dokumentointiosaamista
- wlan-, palomuuri- ja reititysosaamista  

Tehtävä sijoittuu Rovaniemelle. Osan tehtävistä voi hoitaa myös etätyönä. Työtehtävään liittyy kuitenkin olennaisesti  toimipisteissä työskentelyä ja tehtävän hoito edellyttää ajokorttia (B) sekä ajoittaista matkustamista Pohjois-Suomen alueella.

Palkkauksessa sovelletaan tietotekniikan palvelualan työehtosopimuksen tehtäväryhmää Verkko- ja tietoliikennepalvelu.

Tarjoamme sinulle kehittyvän organisaation ja monipuolisen asiakasympäristön erilaisine ratkaisuineen. Meillä on mukava yrityskulttuuri, hyvä yhteishenki ja joustavat etätyömahdollisuudet. Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan saat tueksesi 130 asiantuntijamme joukon eri puolilla Pohjois-Suomea. LapIT Oy on innostunut yhteisö sekä työpaikalla että työn ulkopuolella, muun muassa erilaisten harrastusaktiviteettien parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietoiliikennetiimin vetäjä Markus Saloniemi p. 040 715 68 18 - soittoajat to 4.3.2021 klo 14-16 ja pe 5.3.2021 klo 12-13.

Hae paikkaa Kuntarekryn kautta - liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi perustellun palkkatoiveen kanssa. Hakuaika päättyy 12.3.2021 klo 16:00.
 

X