Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

28.10.2019

Haemme sosiaalihuollon asiantuntijaa

Etsimme toiminnan kehittymisen myötä Sote- ja maakuntapalvelut -liiketoimintayksikköön asiantuntijaa, jolla on asiakasystävällinen ja tavoitteellinen ote tekemiseen.

Kutsumme Sinut työskentelemään Pohjois-Suomen kuntien, kuntayhtymien ja kuntien liikelaitosten ICT:n ytimeen yhdessä lähes 130 asiantuntijan kanssa kymmenellä eri paikkakunnalla.

Tehtävänäsi tulee olemaan sosiaalihuollon asiakkaidemme tukeminen ja ohjaaminen Sosiaalihuollon Kanta-palveluiden käyttöönotossa, sekä muussa sosiaalihuollon prosessi- ja palvelukehityksessä. Tunnet sote-sektorin toimintaa ja ymmärrät julkishallinnon erityispiirteitä nyt ja lähitulevaisuudessa. Sinulla on kokemusta sosiaalihuollon lainsäädännöstä, kansallisista määrittelyistä ja Kanta-palveluiden toimintaperiaatteista.

Ymmärrät ICT-ympäristön muutostarpeet osana toiminnan kehittämistä. Keskustelet sujuvasti sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöiden että ICT-asiantuntijoiden kanssa. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja kykenet ohjaamaan toimijoita kohti yhteistä tavoitetta.

Sinulla on vahva osaaminen sosiaalihuollosta ja alan koulutus, sekä kokemusta esimerkiksi ICT-projekteissa työskentelystä tai järjestelmien pääkäyttäjätehtävistä.

Mikäli tunnistit kuvauksesta itsesi, toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löytyessä!

Toimitathan hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.11.2019 mennessä osoitteeseen: rekry@lapit.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Johanna Niva, p. 040 760 2280. Soittoajat: 1.11.2019 klo 8:00-10:00 ja 6.11.2019 klo 8:00-10:00.

X