Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

13.09.2023 | Rekry

Tietoliikenneasiantuntija

Haemme tietoliikennetiimiimme vahvistusta Rovaniemelle. Tietoliikennetiimissä hoidamme asiakkaidemme verkon ylläpitoon liittyviä tehtäviä ja varmistamme tietoliikenteen sekä sen palveluiden jokapäiväisen häiriöttömän toiminnan.

Tehtäväsi tulevat liittymään mm. seuraaviin tietoliikenneympäristön osa-alueisiin:
- uusien toimipisteiden lan ja wlan ympäristöjen suunnitteluun ja rakentamiseen.
- olemassa olevan tietoliikenne ympäristön ylläpitoon ja kehitykseen
- vika- ja häiriönhallintaan
- laitekonfigurointiin (kytkimet, palomuurit, Wlan)
- tietoliikennedokumenttien tuottamiseen ja ylläpitoon


Asiantuntijana edistät ennakoivalla työllä ympäristön vakaata toimintaa valvontaa seuraamalla ja ympäristön toimintaan liittyviä riskejä ja uhkia minimoimalla. Vastaat myös tietoliikennelaitteiden tietoturvasta ja -suojasta yhteisiin käytäntöihimme tukeutuen. Häiriötilanteiden ratkaisemisessa toimit yhdessä toimittajien, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa.

Tehtävä sijoittuu Rovaniemelle. Työtehtävän liittyy myös olennaisesti asiakkaiden toimipisteissä työskentelyä ja tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia (B) sekä ajoittaista matkustamista Pohjois-Suomen alueella.

Odotamme sinulta myös jotain seuraavista:
- soveltuvaa IT-alan koulutusta
- kokemusta verkkoympäristöjen suunnittelusta ja ylläpidosta
- kokemusta verkkoympäristön dokumentoinnista
- kokemusta seuraavista tietoliikennelaitteiden ylläpidosta: langattomat tukiasemat, kytkimet, reitittimet ja arvostamme myös kokemusta palomuuriympäristöstä.

Palkkauksessa sovelletaan tietotekniikan palvelualan työehtosopimuksen tehtäväryhmää Verkko- ja tietoliikennepalvelu. Tehtäväryhmän vaativuustasolla 2 TES-vähimmäispalkka on 3302 euroa kuukaudessa. Hakija voi esittää palkkatoiveen.

Täytä tietosi Kuntarekryn sivuillamme ja liitä mukaan CV:si. Hakemukselle ja palkkatoiveelle on lomakkeella omat kenttänsä.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan henkilön heti tämän löydyttyä.

X