Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

15.03.2023

Projektipäällikkö

Toimintamme laajentuessa haemme projektitoimistoon projektipäällikköä. Uudet projektihallintatarpeet liittyvät muun muassa Hyvinvointialueen toimintaan ja kunta-asiakkuuksiin.

Projektipäällikkönä vastaat projektin tavoitteiden saavuttamisesta ja aikataulusta, projektisuunnitelman laatimisesta ja ylläpidosta sekä projektin johtamisesta projektisuunnitelman ja LapIT:n projektikäytäntöjen mukaisesti. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta halua johtaa ja ohjata projektiryhmän työskentelyä. Olet osa projektitoimistoa ja suunnittelet projektit yhteistyössä pääsuunnittelijoiden kanssa. Raportoit projektin etenemisestä projektin omistajalle, ohjausryhmälle ja asiakkaalle. Lisäksi vastaat omien projektiesi näkyvyydestä projektisalkun hallinnassa.

Tunnistat itsestäsi kykyä johtaa niin omaa kuin toisten tekemistä. Haluat viedä asiat päätökseen, pitää kiinni aikatauluista ja sovituista projektikäytännöistä. Arvostat kustannustehokasta ja sujuvaa toimintaa. Olet aloitteellinen, aktiivinen ja rakentava niin projektiryhmän kuin asiakkaidenkin kesken. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, kyky hyvään viestintään kirjallisesti ja suullisesti sekä palautteen antamiseen ja vastaanottamiseen. Kykenet työskentelemään paineen alla itsenäisesti. Tiedon jakaminen, viestintä sekä dokumentointi ovat sinulle luontevaa.

Sinua kiinnostaa asiakkaidemme toimintaympäristö ja tarpeet. Asiakastilanteissa toimit kehittävästi ja ratkaisukeskeisesti. Osaat rakentaa luottamuksellisen asiakassuhteen asiakkaan kanssa sekä toimia asiakkaan ja LapIT:n sopimusten mukaisesti.

Aiempi ymmärrys ja kokemus projektihallinnasta sekä projektien kustannusseurannasta on sinulle eduksi tehtävässä onnistumisessa. Kokemus ICT-alan projekteista ei ole ehdoton edellytys, mutta luetaan eduksi. Kaiken perustana on halusi kehittyä projektipäällikkönä, sekä olla mukana kehittämässä projektitoimintaa.

Joustava etätyömallimme mahdollistaa täysin paikkariippumattoman työskentelyn.

Hae meille Kuntarekryn kautta. Liitä mukaan CV:si ja kerro perusteltu palkkatoiveesi lomakkeella. Hakuaika päättyy 2.4.2023 klo 23:59. Voimme kontaktoida sopivia henkilöitä jo hakuaikana ja mikäli sopiva henkilö löytyy ennen hakuajan päättymistä, voimme palkata hänet välittömästi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Harju, Projektitoimiston päällikkö,
p. 050 353 4003. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapit.fi.

X