Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

05.01.2023 | Rekry

Päätelaiteasiantuntija

Vahvistaaksemme palvelutuotannon asiakaslähtöistä toimintatapaa ja palvellaksemme asiakkaitamme onnistuneesti päätelaitteisiin ja lähitukitehtäviin liittyvissä tilanteissa, etsimme nyt joukkoomme päätelaiteasiantuntiijtoita uuteen Kemin toimipisteeseemme. Lisäksi haemme vahvistustusta muille toimipisteillemme.

Päätelaiteyksiköidemme asiantuntijat vastaavat työssään LapIT Oy:n päätelaitteiden operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä. Työssä keskeisiä sisällöllisiä elementtejä ovat laitteiden elinkaarenhallintaan liittyvät asennus- ja laitetoimitustehtävät, vian- ja häiriönhallinta, tukipalvelutehtävät ja Windows-ympäristön lähitukitehtävät.

Tehtävässa menestyäksesi sinulla on:

Parhaimmat lähtökohdat tehtävään tarjoaa datanomin, tradenomin, insinöörin tai vastaavan kaltainen osaaminen, mutta myös kokemus, asenne ja muutoin osoitettu tietotekninen tietämys ja halu jatkuvaan oppimiseen ovat tärkeitä valintakriteereitä.

Koska olemme omaa työtä ja toimintaa jatkuvasti kehittävä yksikkö, toivomme sinulta löytyvän valmiuksia myös tiedon jakamiseen eri kanavissa, viestintään, dokumentointiin ja ohjeistamiseen. Osa työstä voi sisältää myös sisäisiin ja ulkoisiin projekteihin osallistumista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden laajentaa osaamistasi päätelaitteiden toimintaympäristössä sekä koulutuksen tehtävään. Sinulla on mahdollisuus syventää tietämystäsi olemalla mukana tuottamassa laadukasta asiakaspalvelua yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisille toimijoille. Säännöllinen työaika, hyvä yhteishenki ja aktiivinen harrastustoiminta ylläpitävät vahvaa tekemisen kulttuuriamme.

Hae meille Kuntarekryn kautta ja liitä mukaan CV. Palkkaamme tehtävään henkilön heti sopivan löydettyämme.

Lisätietoja: yksikön päällikkö Anna Isometsä, puh. 040 522 17 42.

X