Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

06.02.2023 | Uutiset

Mätsis -messuilla kohdataan tulevaisuuden tekijät

Tammikuun viimeisellä viikolla peräkkäisinä päivinä Rovaniemellä ja Torniossa järjestetyt Mätsis -messut 2023 keräsivät jälleen paljon osallistujia eri organisaatioista. Tapahtuman järjestivät Ammattiopisto Lappia, Lapin ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto, Lapin koulutuskeskus REDU, Lapin TE-palvelut, Osaamo Rovaniemi, Peräpohjolan Opisto, Pohjantähti-opisto, Rovaniemen seudun kuntakokeilu, Rovala-Opisto ja Saamelaisalueen koulutuskeskus. Messujen tavoitteena oli saattaa yhteen alueemme työnantajat, työnhakijat sekä oppilaitokset ja opiskelupaikkojen hakijat. Tapahtumissa sai myös tietoa eri koulutusvaihtoehdoista ja -mahdollisuuksista.

LapIT Oy halusi osallistua messuille vahvasti katse tulevaisuudessa. ICT-alan osaajapula on kansallinen haaste, johon olemme pyrkineet vastaamaan mm. tiivistämällä yhteistyötä alueen oppilaitosten kanssa. Haluamme tarjota Pohjois-Suomen tulevaisuuden tekijöille mahdollisuuden työskennellä kotiseudullaan, lähellä asiakkaitamme. Messujen kaltaiset tapahtumat lisäävät yhtiön tunnettavuutta ja tarjoavat alasta kiinnostuneille opiskelijoille matalan kynnyksen väylän lisätietojen saamiseksi mm. rekrytointikäytännöistä ja tarjolla olevista tehtävistä. LapIT Oy:n asiantuntijoista paikalla olivat Matti Mäki, Linda Frantsi ja Joona Kukkohovi.

Messut herättivät paljon kiinnostusta, ja hyvätunnelmaisissa tilaisuuksia LapIT tuli tutuksi monelle. Iloksemme huomasimme, että yhtiömme tunnisti myös monet alan opiskelijat. Tunnelma molemmilla paikkakunnilla oli hyvä, ja vilskettä riitti.

Kaikille kiinnostuneille muistutettiin mahdollisuudesta laatia avoin hakemus Kuntarekryssä, josta löytyy myös yhtiön esittelysivu. Hakemuksia luetaan jatkuvasti, ja hakemuksen voi jättää sekä harjoittelijan että asiantuntijan tehtävään.

Kiitoksemme kaikille pisteessämme vierailleille niin Torniossa kuin Rovaniemellä, pistäkää hakemusta tulemaan. Lämmin kiitos myös järjestäville organisaatioille, tapahtuma on tärkeä ja tarpeellinen meille osallistujille.

X