Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

24.08.2023 | Uutiset

Avasimme toimipisteet Kittilään ja Ranualle

LapIT avasi 1.8. kaksi uutta toimipistettä Kittilään ja Ranualle. Toimintamme keskiössä on halu olla lähellä asiakastamme, ja tältä osin se toteutuu nyt myös konkreettisesti. Paikallisesti toteutettu tukipalvelu vahvistaa asiakkaidemme toimintaa alueella, ja parantaa palveluiden saatavuutta.

MicrosoftTeams-image (19).png

Kittilän toimipiste sijaitsee osoitteessa Valtatie 19, Nordean naapurissa. Ranuan toimipisteelle löytyi puolestaan tilat keskustan ytimestä paikallisille tutuksi tulleesta OP:n rakennuksesta osoitteessa Virastotie 8.

"LapIT on aina pyrkinyt tarjoamaan laadukkaita IT-ratkaisuja ja palveluita lähellä asiakkaitamme. Uusien toimipisteiden avulla pystymme entistä paremmin vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja tarjoamaan paikallisesti tuettuja ratkaisuja", kertoo LapIT:n toimitusjohtaja Klaus Kianen.

Uudet toimipisteet tulevat lisäämään työllisyyttä paikallisesti, ja tarjoavat mahdollisuuden entistä tiiviimpään yhteistyöhön asiakkaiden kanssa. Haluamme toivottaa Kittilän ja Ranuan asiantuntijat tervetulleiksi LapIT:lle, ja uskomme toimipisteiden myötä myös asiakkaidemme palvelusaatavuuden parantuvan.

X