Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

07.06.2022 | Uutiset

Tiimipäivä ilman Powerpointtia

Helatorstain aattona vietettiin liiketoimintajärjestelmät sekä infrapalvelut yksiköitten yhteistä virkistyspäivää Ounasvaaralla Rovaniemellä.

 

TORI tiimipäivä.JPG

Kuvat: Jari Rekilä

Napapiirilläkin nautittiin lähes helteisestä säätä ja päivä vietettiin toisiin tutustumisen, aktiviteettien ja hyvän ruoan merkeissä. Hypättiin mäkihyppytornista, pyöräiltiin ja kiipeiltiin seikkailupuistossa. Päivä päätettiin illalliseen NiliPoron herkkujen äärellä ja lopuksi saateltiin pitkänmatkalaiset yöjunalle - kauimmat työkaverit saapuvat paikalle lähes 800 km päästä!

LapIT:llä on valinnanvapaus suurimmassa osassa työtehtäviä unelmiensa työsijaintiin. Voit tehdä töitä mistä päin tahansa Suomea ja toki meillä on myös konttoreita ympäri Lappia, joista läsnätyöskentely luonnistuu.

Kun enimmäkseen ihmiset työskentelevät meillä etänä niin tällaisille virkistyspäiville on myös paikkansa tiimiytymisen ja tutustumisen näkökulmasta. Meillä on useampia henkilöitä, jotka ovat tänä vuonna aloittaneet toiselta puolelta Suomea suoraan etätöissä ja emme ole nähneet toisiamme välttämättä lainkaan livenä.

Etätyöt ja etänä töiden aloittaminen meillä on sujunut kaikilta mallikkaasti, mutta silti välillä on mukava nähdä, jutella ja luoda yhteishenkeä, jonka jälkeen työtkin yleensä sitten luistaa entistä paremmin.

Suuret kiitokset "päivästä ilman läppäreitä" - järjestelyistä yksikönpäälliköille Jarille ja Paulalle sekä kaikille mukana seikkailleille työkavereille!

X