Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

30.09.2022 | Uutiset

Tietoliikenneasiantuntija

Tietoliikennetiimissä hoidamme asiakkaidemme verkon ylläpitoon liittyviä tehtäviä ja varmistamme tietoliikenteen jokapäiväisen häiriöttömän toiminnan.

Asiantuntijana edistät ennakoivalla työllä ympäristön vakaata toimintaa valvontaa seuraamalla ja ympäristön toimintaan liittyviä riskejä ja uhkia minimoimalla. Vastaat myös tietoliikennelaitteiden tietoturvasta ja -suojasta yhteisiin käytäntöihimme tukeutuen. Häiriötilanteiden ratkaisemisessa toimit yhdessä toimittajien, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaan kanssa.

Odotamme sinulta:
- soveltuvaa IT-alan koulutusta
- kokemusta verkkoympäristön ylläpidosta
- vahvaa dokumentointiosaamista
- kokemusta jostain seuraavista tietoliikennelaitteiden ylläpidosta: langattomat tukiasemat, palomuurit tai reitittimet

Tehtäväsi liittyvät tietoliikenneympäristön vika- ja häiriönhallintaan ja uusien toimipisteiden lan ja wlan ympäristöjen rakentamiseen.

Tehtävä sijoittuu Rovaniemelle. Osan tehtävästä voi hoitaa myös etätyönä. Työtehtävän liittyy kuitenkin olennaisesti asiakkaiden toimipisteissä työskentelyä ja tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia (B) sekä ajoittaista matkustamista Pohjois-Suomen alueella.

Palkkauksessa sovelletaan tietotekniikan palvelualan työehtosopimuksen tehtäväryhmää Verkko- ja tietoliikennepalvelu.

Tarjoamme sinulle kehittyvän organisaation ja tilaisuuden kasvaa sen mukana tehtävässäsi. Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan saat tueksesi lähes 150 asiantuntijamme joukon ja hyvän yhteishengen eri puolilla Pohjois-Suomea.

Hakemukset otamme vastaan Kuntarekry:n kautta. Liitä mukaan CV:si - hakemukselle ja palkkatoiveelle on lomakkeella omat kenttänsä.

Lisätietoja antaa
Yksikön päällikkö Paula Luukkonen p. 050 435 6137
 
Palkkaamme sopivan henkilön heti tämän löydyttyä.  
X