Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

18.02.2022 | Uutiset

Ratkaisupäällikkö

Työtehtäviisi kuuluu uusien palveluiden konseptointi ja ratkaisumyynti sekä toteutusprojektien projektinhallinta.

Katsomme eduksi kokemuksen aikaisemmista, onnistuneista palvelukehitys-projekteista sekä liiketoiminnan kehittämisestä. Sinulla on kokemusta ja olet kiinnostunut palvelumuotoilusta, palveluiden tuotteistamisesta ja hinnoittelusta. Olet sosiaalinen ja keskustelet sujuvasti sekä asiakkaidemme että ICT-järjestelmätoimittajien kanssa. Pystyt perehtymään myös sinulle uusiin asiakokonaisuuksiin ja suunnittelemaan niihin kestäviä ratkaisuehdotuksia. Saat ratkaisuehdotuksiin tukea eri alan asiantuntijoiltamme.

Olet luonteeltasi utelias ja ratkaisukeskeinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet tiimipelaaja. Työskentelet systemaattisesti ja olet hyvin kehittämisori-entoitunut. Tapanasi on dokumentoida ja kuvata asiat selkeästi. Toimitat sen minkä lupaat korkealla laadulla ja olet hyvä saamaan sovitut asiat valmiiksi. Lisäisin koordinaatiokyvykkyyden ja asiakaslähtöisen työotteen.


Työskentelypaikka on neuvoteltavissa, sillä etätyö mahdollistaa tehtävän hoitamisen myös muualta kuin toimipisteiltämme. Asiakastapaamiset voivat edellyttää matkustamista Pohjois-Suomessa, joten ajokortti on tässä tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme sinulle:
- liikunta, kulttuuri ja hyvinvointiedun
- työterveyshuolto laajennettuna erikoislääkärin palveluin
- ergonomiset työvälineet ja erityistyölasit
- vakituisessa työsuhteessa ja täyden lomanansainnan täytyttyä 6 viikkoa lomaa/vuosi
- palkallista tukea työhön liittyvissä opinoissa
- joustavuutta työajassa ja etätyössä
- aktiivista virkistystoimintaa myös työajan ulkopuolella

LapIT on asiakkaidensa omistama ICT-yhtiö, joka toimii Pohjois-Suomen alueella. Kunniatehtävämme on toimia asiakkaidemme parhaaksi kaikissa tilanteissa. Työyhteisömme on rento ja työssäsi sinua on tukemassa n. 150 asiantuntijan monipuolinen osaajajoukko.

Lisätietoja tehtävästa antaa Merja Haikka p. 040 661 0502.

Kerro meille miksi olisit paras valinta tehtävään. Hakemukset otamme vastaan Kuntarekryn kautta - liitäthän mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi.

Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.​​​​​​​

X