Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

07.06.2022 | Uutiset

Microsoft 365 -asiantuntija

Office 365 on nyt Microsoft 365, joka sisältää kaikki Office 365:n ominaisuudet. Tehtävä on palveluntuotantomme toimivuuden kannalta erittäin keskeinen.  

Tässä tehtävässä toimit asiantuntijana niin sisäisille kuin ulkoisille asiakkaillemme. Tehtävään kuuluu jatkuvan palvelun tehtäviä palvelupyyntöjen ja muutoshallintatikettien muodossa sekä häiriönhallintaa vikatilanteiden parissa. Lisäksi toimenkuvaan sisältyy projektiluontoista työtä asiakasvaatimusten ja uusien ominaisuuksien toteuttamiseksi. Pääset toimimaan monipuolisesti Microsoft 365-ratkaisujen (esimerkiksi Sharepoint ja Teams) parissa.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka on jo kerryttänyt työelämästä jonkin verran kokemusta Microsoft 365-ratkaisujen parista. Tärkeää on, että haluat oppia uutta ja osaamisen karttumisen myötä omaat näkemystä, jonka pohjalta kykenet tekemään ehdotuksia, löytämään ratkaisuja ja ymmärtämään ympäristön palveluiden keskinäisiä riippuvuuksia. Koska tehtävässä toimitaan asiakasrajapinnassa, kommunikoit monien tahojen kanssa sujuvasti ja kykenet myös kääntämään teknisiä konsepteja asiakkaalle ymmärrettävälle kielelle. Microsoft 365-ympäristö on jatkuvassa muutoksessa, joten pidät aktiivisesti osaamistasi ajan tasalla. Meillä on myös hyvä kumppani tueksi ja osaava tiimi rinnallasi, joten yksin eteen tulevia haasteita ei tarvitse ratkoa.

Toivomme sinulta itsenäistä ja eteenpäin menevää asennetta sekä hyviä ja motivoivia tiimityöskentelytaitoja. Haluat oppia ja kehittyä sekä kehittää itseäsi sekä toimintamallejamme. 

Tarjoamme sinulle:
- Haastavan tehtävän, jossa pääset kehittämään Microsoft 365-asiantuntijana monipuolisissa tehtävissä
- Asiantuntevan ja tiiviin tiimin, jossa puhalletaan yhteen hiileen

Hakijalta odotetaan:
- Jonkin verran kokemusta Microsoft 365-ratkaisujen parista ja ympäristön hallitsemisesta ainakin joidenkin palveluiden osalta
- Halua asiakasrajapinnassa toimimiseen sekä hyviä viestintä- ja dokumentointitaitoja
- Aktiivista otetta oman osaamisen ylläpitämiseksi
- Active directoryn ylläpidon perustaitoja
- Windows työasemien ylläpidon perustaitoja

Eduksi lasketaan:
- Kokemus ITIL- prosessien kanssa toimimisesta
- Aiempi kokemus tiketöintijärjestelmistä
- Aiemmat kurssit/sertifikaatit Microsoft (Office) 365 ratkaisuihin liittyen
- ADFS osaaminen

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, kehittyvän organisaation ja tilaisuuden kasvaa sen mukana tehtävässäsi. Kannustamme työssä kehittymiseen. Joustavat etätyömallimme mahdollistavat paikkariippumattoman työskentelyn.

Lisätietoja antavat tiiminvetäjä Antti Mathlin, antti.mathlin@lapit.fi,
p. 044 775 6909 sekä yksikön päälikkö Jari Rekilä jari.rekila@lapit.fi, p. 040 862 6279. 

Kerro meille, miksi olisit paras valinta tehtävään. Liitäthän mukaan CV:si sekä hakemuksesi perustellun palkkatoiveen kanssa. Hakuaika päättyy 17.7.2022 klo 23:59. 

X