Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

31.10.2022

Järjestelmäasiantuntija

Haemme LapIT:n Sote-ratkaisut- yksikköön järjestelmäasiantuntijaa. Voit olla joko juuri aloittelemassa uraa tai jo kokemusta kerännyt tekijä, meille asenne on ratkaisevin tekijä.

Tehtävät tarjoavat monipuolisia haasteita kriittisten erikoissairaanhoidon tietojärjestelmien parissa. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, ymmärrystä integraatioista, uteliaisuutta ja periksiantamatonta asennetta. Työ sisältää tehtäviä, jotka edellyttävät sekä teknistä osaamista että sosiaalisia vuorovaikutustaitoja. Toisinaan ollaan kädet savessa loppukäyttäjän kanssa ja toisinaan edistetään asioita toimittajan ja asiakkaan vastuuhenkilöiden kanssa tai pähkäillään ongelmia oman organisaation muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme järjestelmiin liittyvistä toimenpiteistä, joilla varmistamme yhdessä sovellusten jokapäiväisen ja häiriöttömän toimivuuden. Ymmärrät eri sovelluskokonaisuuksien kokonaiskuvan ja niiden liitännäiset muihin sovelluksiin ja asiakkaan toimintoihin.

Sinulla on osaamista eri palvelinympäristöistä ja tietokannoista, tietoturvan huomioiminen toiminnassa on sinulle itsestäänselvyys. Tehtävässä osallistut myös uusien järjestelmien käyttöönottoihin sekä projekteihin.

Itseohjautuva työskentelytapa, ulospäinsuuntautunut luonne sekä asiakaslähtöinen ajattelu auttavat tässä tehtävässä. Hyvät dokumentointi- ja vuorovaikutustaidot sekä ratkaisukeskeinen asenne ovat tukena tehtävässä onnistumisessasi.

Saat ympärillesi ammattitaitoisia kollegoita sekä avoimen työyhteisön, jossa tiimityöskentelytaidot ovat tärkeitä. Ja koska vain harvat tietävät kaikesta kaiken, panostamme asiantuntijoidemme kouluttautumiseen sekä tavoitteelliseen osaamisen kehittämiseen. Joustavat etätyömallimme mahdollistavat paikkariippumattoman työskentelyn.

Älä jahkaile hakemuksen kanssa, positio täytetään, kun sopiva ammattilainen tulee kohdalle. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä yksikön päälliköltä Pekka Koivulalta, tavoitat hänet puhelimitse numerosta 040 832 5511.

Kerro meille, miksi olisit paras valinta tehtävään - hakemukset Kuntarekryn kautta Liitäthän mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi.

X