Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

18.02.2022 | Uutiset

Järjestelmäasiantuntija

Haemme LapIT:n Sote-ratkaisut- yksikköön tietojärjestelmäasiantuntijaa.

Tehtävät tarjoavat monipuolisia haasteita kriittisten erikoissairaanhoidon tietojärjestelmien parissa. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, ymmärrystä integraatioista, uteliaisuutta ja kehittävää asennetta. Työ sisältää tehtäviä, jotka edellyttävät sekä teknistä osaamista että sosiaalisia vuorovaikutustaitoja. Toisinaan ollaan kädet savessa loppukäyttäjän kanssa ja toisinaan edistetään asioita toimittajan ja asiakkaan vastuuhenkilöiden kanssa tai pähkäillään ongelmia oman organisaation muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme järjestelmiin liittyvistä toimenpiteistä, joilla varmistamme yhdessä sovellusten jokapäiväisen ja häiriöttömän toimivuuden. Ymmärrät eri sovelluskokonaisuuksien kokonaiskuvan ja niiden liitännäiset muihin sovelluksiin ja asiakkaan toimintoihin.

Sinulla on osaamista eri palvelinympäristöistä ja tietokannoista, tietoturvan huomioiminen toiminnassa on sinulle itsestäänselvyys. Tehtävässä osallistut myös uusien järjestelmien käyttöönottoihin sekä projekteihin.

Itseohjautuva työskentelytapa, ulospäinsuuntautunut luonne sekä asiakaslähtöinen ajattelu auttavat tässä tehtävässä. Hyvät dokumentointi- ja vuorovaikutustaidot sekä ratkaisukeskeinen asenne ovat tukena tehtävässä onnistumisessasi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, kehittyvän organisaation ja tilaisuuden kasvaa sen mukana tehtävässäsi. Kannustamme työssä kehittymiseen. Joustavat etätyömallimme mahdollistavat paikkariippumattoman työskentelyn.

Lisätietoja tehträvästä antaa Paula Kuivalainen, p. 040 706 8472

Kerro meille, miksi olisit paras valinta tehtävään. Hakemukset Kuntarekryn kautta,  - liitäthän mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi.

 

 

X