Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

04.04.2022

Integraatioasiantuntija

Etsimme nyt LapIT:lle tietojärjestelmien vanhempaa integraatioasiantuntijaa. Rekrytointia hoitaa kumppanimme GoOn.

Toivomme, että olet jo jonkin verran kokemusta kerännyt integraatio-osaaja. Tärkeää on, että haluat oppia uutta ja osaamisen karttumisen myötä omaat näkemystä, jonka pohjalta kykenet tekemään ehdotuksia, löytämään ratkaisuja ja ymmärtämään ympäristön palveluiden keskinäisiä riippuvuuksia. Pääset työskentelemään esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollon digitaalisten tietojärjestelmäpalveluiden parissa.

Vanhempana integraatioasiantuntijana vastuullasi on huolehtia integraatioasennuksista sekä ylläpidosta eri tietojärjestelmien osalta laajalla kuntasektorin ja terveydenhuollon toimialueella. Osallistut käyttöönottoprojekteihin teknisenä asiantuntijana ja jatkuvan palvelun tuottamiseen ylläpidon aikana.

Toivomme, että Sinulla on mielenkiintoa uusia teknisiä ratkaisuja kohtaan sekä tervettä uskallusta kyseenalaistaa vanhoja toimintamalleja. Yritys rakentaa uutta integraatiopalvelua ja pääset osaltasi vaikuttamaan palveluun ja toimintamalleihin. Pystyt palastelemaan monimutkaisetkin kokonaisuudet helposti ymmärrettävään muotoon. Hyväksyt sen, että laajalla integraatioiden ja tiedon toimialueella harvoin pääsee kokonaan eroon vanhojen järjestelmien tuomasta historiasta. Pystyt kuitenkin suuntaamaan ratkaisuhakuisesti katseesi eteenpäin kohti uusien ratkaisujen ja avointen rajapintojen tuomia mahdollisuuksia.

Olet ehkä aiemmin päässyt myös osallistumaan ylläpitotyöhön ja toimimaan ongelmatilanteissa, kun asiat eivät mene suunnitellusti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pidät tiimityöskentelyn lisäksi itsenäisestä ongelmanratkaisusta. Asiakkaiden tarpeiden ratkaiseminen on toimintasi keskiössä ja olet jatkuvasti innostunut ja kiinnostunut kehittämään myös itseäsi ja ottamaan haltuun uusia teknologioita.

Eduksi luemme jos sinulla on osaamista joistakin alla mainituista osaamisalueista:

- InterSustems IRIS/HealthHhare/Ensemble - integraatioteknologiat
- Ohjelmointiosaamista
- Yleiset standardit esim. REST, Web services, XML
- Terveydenhuollon standardit esim. HL7, FHIR
- Terveydenhuollon ja kunta-alan toimialan- ja järjestelmätuntemus
- ITIL-prosessit ja -työkalut
- Tietokantaosaaminen
- Palvelinympäristöt (Linux, Windows)
- Sertifikaatit ja SSL/TLS-suojaukset

Vaikka työtehtävä sijoittuu Rovaniemelle, on se hoidettavissa myös etätyönä, edellyttäen tällöin ajoittaista matkustusvalmiutta Rovaniemelle. Palkkauksessa sovelletaan tietotekniikan palvelualan työehtosopimuksen tehtäväryhmää Verkko- ja tietoliikennepalvelu. Valittu henkilö työllistyy LapIT:n työntekijäksi.

Lisätietoja tehtävävästä saat
Marjo Nordberg-Leinonen puh: 040 577 6587 / marjo.nordberg-leinonen@go-on.fi tai
Jari Rekilältä, p. 040 862 62 79

Hakemukset otetaan vastaan GoOn:in toimesta 

Palkkaamme sopivan henkilön heti sellaisen löydyttyä.

X