Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

06.10.2022 | Uutiset

Digiturva on tekoja

Meillä LapIT:lla digiturva on osa jokapäiväistä työtämme ja koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti tietoturvaan ja tietosuojaan liittyen. Järjestämme myös mielellämme asiakkaillemme tarvittaessa tietosuojakoulutusta ja jaamme ajankohtaista tietoa digiturvaan liittyen. Siksi haluammekin ilmoittaa, että olemme mukana 10.–14.10.2022 Digiturvaviikolla, jonka teema on: Digiturva on tekoja!


Viikon täydeltä webinaariohjelmaa ja huippuasiantuntijoita

Digiturvaviikko tarjoaa tuoretta ja näkemyksellistä keskustelua Suomen johtavien asiantuntijoiden kanssa. Päivittäisissä webinaareissa saat käytännön vinkkejä digiturva-asioiden ymmärtämiseen, hallintaan ja edistämiseen. Ohjelmaa on luvassa organisaatioiden johtajille, digiturvan asiantuntijoille sekä kaikille arjen ja kodin digiturvasta kiinnostuneille. Jo pienetkin toimenpiteet tekevät arjesta digiturvallisemman meille kaikille. Tavoitteena on, että Digiturvaviikon opit ja teot tulevat osaksi arkea ja normaalia toimintaa myös jatkossa.

Tutustu Digiturvaviikon ohjelmaan täältä ja tule mukaan!

Viikon koko ohjelma on kaikille avoin ja maksuton. Voit seurata kaikkia webinaareja osoitteessa mediaserver.fi/live/digiturvaviikko. Webinaareihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.


Digiturvaa kehitetään yhdessä

Digiturvaviikon järjestämisestä vastaa Digi- ja väestötietovirasto. Perjantain 14.10. ohjelma toteutetaan yhteistyössä liikenne- ja viestintäministeriön sekä Women4Cyber Finlandin kanssa. Digiturvaviikko järjestetään nyt kolmatta kertaa, ja se on osa Euroopan kyberturvallisuuskuukauden ohjelmaa. Lisätietoja Digiviikosta löydät osoitteesta dvv.fi/digiturvaviikko.

LapIT toivottaa kaikki tervetulleeksi mukaan oppimaan ja kehittämään digiturvaa!

X