Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

13.08.2021 | Uutiset

Yksikön päällikkö, ICT-tukipalvelut

Haemme IT palvelutuotantomme johtamiseen kehittämisorientoitunutta suunnannäyttäjää ja ihmisjohtajaa.

Tehtävässä vastaat LapIT:n PTH-ratkaisut -yksikön toiminnasta ja kehittämisestä sekä toimit asiantuntijoiden esihenkilönä. Yksikkö vastaa perustason sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita järjestävien asiakkaidemme ICT-tukipalveluista (pääasiassa sovellusalustojen sekä käyttäjäpalveluiden tuki ja ylläpito, muutokset, vika- ja häiriöhallinta). Vastaat oman vastuualueesi tavoitteiden toteutumisesta. Toimit laajennetun johtoryhmän jäsenenä ja raportoit yksikön toiminnasta liiketoimintajohtajalle.

Vastuusi koostuvat seuraavista osa-alueista:
- yksikön henkilöstö- ja talousjohtaminen
- yksikön toiminnan suunnittelu ja kehittäminen
- yksikön palveluiden sekä toiminnan mittaaminen ja laadun seuranta
- yksikön päällikkö vastaa asiakasympäristössä toteutettavien muutosten kustannuslaskennasta ja tuloksellisesta toteutuksesta
- yhteistyö järjestelmätoimittajien kanssa
- suunnitellun strategian toteuttaminen ja jalkauttaminen yksikössä

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet osallistuva ja kannustava ihmisjohtaja. Olet rakentava innostaja ja energinen vaikuttaja. Toimit muita arvostavasti ja kunnioittavasti niin oman organisaation jäsenten keskuudessa, kuin asiakkaiden parissa. Sinulla on taito hahmottaa etenemispolkuja eri tilanteissa ja viedä asiat päätökseen ratkaisukeskeisesti.

Tunnet IT palveluhallinnan ja palvelutuotannon toimintamallit, sekä osaat johtaa ja kehittää näihin liittyviä toimintoja ja prosesseja. Haemme ennenkaikkea hyvää esimiestä, mutta perusteet ITIL-menetelmistä ja sovellusympäristöjen hallinnasta tulee olla hallussa.

Sinulla on hyvät henkilöstöjohtamisen taidot; asetat johdonmukaisesti tavoitteita ja olet oikeudenmukainen esihenkilö, joka on työssään oma-aloitteinen, itsenäinen ja kehitysorientoitunut. Olet eteenpäin katsova, joka näkee mahdollisuuksia ja saa muut uskomaan niihin. Rakennat luottamusta jakamalla vastuuta muille

Ymmärrät toiminnan ja taloudellisten lukujen välisen yhteyden ja hyödynnät tietoa. Sinulla on edellytykset yksikkösi budjetin laadintaan ja seurantaan.

Haluat kehittää itseäsi esihenkilönä ja johtajana. Hankit ja sovellat aktiivisesti uutta tietoa, sekä hyödynnät saamasi palautetta itsesi kehittämiseen. Hallitset toimintatavat kustannustehokkaaseen johtamiseen. Tunnistat toiminnassa kehittämiskohteita ja johdat kohti asiakashyödyn parantamista.

Olet luonteeltasi aktiivinen ja aloitteellinen, ulospäinsuuntautunut ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Sinulla on ratkaisukeskeinen asenne ja sinulla on kokemusta ihmisten johtamisesta.

Tarjoamme sinulle inhimillisen ja tavoitteellisen työyhteisön. Sosiaali- ja terveydenhuollon erityisasiantuntijamme auttavat ymmärtämään asiakkaidemme palvelurakenteita ja toimintaympäristöjä, mikäli tulet toimialan ulkopuolelta. LapIT on asiakkaidensa omistama palveluyhtiö, ja tiivis kumppanuus asiakkaidemme kanssa on onnistumisemme kulmakiviä. Saat LapIT:ssa tueksesi 130 asiantuntijan joukon eri puolilla Pohjois-Suomea.

Kerro meille, miksi sinä olisit paras hakija avoinna olevaan tehtävään. Hakemukset Kuntarekryn kautta  - liitä hakemukseesi CV ja palkkatoive. Hakuaika päättyy sunnuntaina 12.9.2021 klo 23:59. 

Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Johanna Niva p. 040 760 2280

X