Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

29.07.2021 | Uutiset

Yksikön päällikkö

Haemme IT palvelutuotantomme johtamiseen kehittämisorientoitunutta suunnannäyttäjää ja ihmisjohtajaa. 

Tehtävässä vastaat LapIT:n Infrastruktuuri yksikön (yksikön vastuulla tietoliikenne, etäyhteydet, palvelimet ja tietokannat) toiminnasta ja kehittämisestä sekä toimit asiantuntijoiden esihenkilönä. Vastaat oman vastuualueesi tuloksellisuudesta. Toimit laajennetun johtoryhmän jäsenenä ja raportoit yksikön toiminnasta teknologiajohtajalle.

Vastuusi koostuvat seuraavista osa-alueista:
- yksikön henkilöstö- ja talousjohtaminen
- yksikön toiminnan suunnittelu ja kehittäminen
- yksikön palveluiden sekä toiminnan mittaaminen ja laadun seuranta
- palveluiden hankinta ja toimittajahallinta yksikön tuottamien palveluiden tai ratkaisujen tarpeisiin
- suunnitellun strategian toteuttaminen ja jalkauttaminen yksikössä
- yksikön päällikkö auttaa tarjousten ja myyntisopimusten laadinnassa sekä palveluiden hinnoittelussa asiakkuus- ja ratkaisupäälliköitä sekä liiketoimintajohtajia.

Edellytykset tehtävässä menestymiseen tehtäväkuvauksessa. 

Olet luonteeltasi aktiivinen ja aloitteellinen, ulospäinsuuntautunut ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Sinulla on ratkaisukeskeinen asenne ja sinulla on kokemusta ihmisten johtamisesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia keskeisessä roolissa kehittyvässä organisaatiossamme. Saat hyvän näköalapaikan asiakaskenttäämme pohjoisen Suomen sote- ja kuntasektorin toimintaan, ICT:hen ja tietohallintoon. Meillä on mukava yrityskulttuuri, hyvä yhteishenki ja joustavat etätyömahdollisuudet. Saat tueksesi 125 työkaverin joukon eri puolilta Pohjois-Suomea.

Kerro meille Kuntarekryn ​​​​ kautta, miksi olisit paras valinta tehtävään. Liitäthän mukaan CV:si sekä hakemuksesi perustellun palkkatoiveen kanssa.
Hakuaika päättyy 24.8.2021 klo 23.59

Lisätietoja antaa, tuleva kollegasi, Järjestelmät- yksikön päällikkö, Jari Rekilä p. 040 8626 279, pe 13.8. klo 13-14 ja Pe 20.8. klo 13-14

X