Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

12.10.2021 | Uutiset

Tietokanta-asiantuntija

Haemme LapIT:lle kokenutta tietokantapalveluiden erityisasiantuntijaa.

Sinulla tulee olla hyvä tekninen osaaminen tietokannoista ja palvelinympäristöistä. Tietokantojen ylläpidon automatisointi on tuttua ja tunnet myös DevOpsin merkityksen osana sitä. Ylläpidät osaamistasi aktiivisesti ja haluat kehittyä entistä paremmaksi. Sinulla on kyky visioida ja kantaa vastuuta sekä organisoida omaa työtäsi. Työtehtävä sopii työtä pelkäämättömälle, tekniikkaan intohimoisesti suhtautuvalle henkilölle.

Tietokanta-asiantuntijan tehtävässä pääset huolehtimaan tietokantaympäristöjen asennuksista, saatavuudesta, suorituskyvystä, ympäristöjen suunnittelusta, varmistuksista ja palautuksista, unohtamatta vanhojen ympäristöjen poistoja ja migraatioita uudemmille alustoille. Tehtävään kuuluu keskeisesti yhteistyö niin asiakkaiden, toimittajien kuin sisäisestikin eri yksiköiden kesken.

Työ edellyttää sekä hyvää kokonaisuuksien hahmottamista että yksityiskohdat huomioivaa ajattelua. Hyvät sosiaaliset taidot ja uteliaisuus sekä halu oppia uutta auttavat tässä tehtävässä.

Tietokanta-asiantuntijan työ on osaltaan itsenäistä: tiedon etsimistä, kokeilemista, testaamista ja oman osaamisen syventämistä. Toisaalta tekeminen on hyvinkin sosiaalista, jolloin fokus on tiedon jakamisessa, asiakastarpeen ymmärtämisessä ja käytäntöjen kehittämisessä ja niiden jalkauttamisessa. Asiantuntijalta odotetaan vastauksia ja niiden löytämiseksi tarvitaan oman tietämyksen syventämistä lähdemateriaalien ja muun kouluttautumisen kautta.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla olisi hyvä olla osaamista seuraavista asioista:

Tietokannat:
- Oracle
- Eduksi lasketaan MySQL, MS-SQL, MariaDB, Prostgre ja MongoDM osaaminen.

Käyttöjärjestelmät
- Linux
- Muu palvelinosaaminen lasketaan eduksi.

Virtualisointiympäristöt
- KVM
- Eduksi lasketaan OVM, VMWare ja HyperV osaaminen.

Lisäksi olisi hienoa, mikäli hallitset yhden tai useamman seuraavista:
- Monitorointijärjestelmät (Zabbix)
- Varmistusratkaisut (Rubrik)
- Kokemusta ITIL- prosessien kanssa toimimisesta.
- Hyvät dokumentaatiotaidot
- ServiceNow osaaminen

Tarjoamme sinulle kehittyvän organisaation ja monipuolisen asiakasympäristön erilaisine ratkaisuineen. Meillä on mukava yrityskulttuuri ja hyvä yhteishenki. Joustava etätyökäytäntömme mahdollistaa työtehtävän hoitamisen, vaikka asuinpaikkasi on muualla kuin pohjoisen luonnon helmassa.

Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan saat tueksesi 130 asiantuntijamme joukon eri puolilla Pohjois-Suomea. LapIT Oy on innostunut yhteisö sekä työpaikalla että työn ulkopuolella, muun muassa erilaisten harrastusaktiviteettien parissa.

Hakemukset Kuntarekryn lomakkeella, jossa palkkatoiveelle ja hakemukselle on lomakkeella omat kenttänsä. Työkokemuksesi ja koulutuksesi pääset liittämään CV:n muodossa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Rekilä, yksikön päällikkö p. 040 862 6279.


 

X