Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

01.03.2021 | Uutiset

Tietojärjestelmäasiantuntijoita

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen tietojärjestelmäasiantuntijoita (2 kpl) Kuntapalvelut-liikentoimintayksikköömme.

Tietojärjestelmä on asiakkaan käyttämä ohjelmistokokonaisuus, johon kuuluvat sovellukset, tietokanta ja liittymät sekä palvelimet.

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme tietojärjestelmien ylläpidon toimenpiteistä, joita vaaditaan tietojärjestelmien jokapäiväisen toimivuuden varmistamiseen ja häiriöttömään toimintaan.

Sinulla on osaamista tietojärjestelmiin liittyvistä ylläpitotehtävistä sekä vika- ja häiriönhallinnasta yhteistyössä asiakkaan ja järjestelmätoimittajan kanssa. Ymmärrät eri tietojärjestelmäkokonaisuuksien kokonaiskuvan ja niiden liitännäiset muihin järjestelmiin ja asiakkaan toimintoihin. Osallistut myös erilaisiin käyttöönottoihin ja projekteihin, joten niissä toimiminen on sinulle luontaista. Palvelimiin ja tietokantoihin liittyvä osaaminen on tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa hyödyksi, samoin eduksi katsotaan asianhallinnan ja/tai talous- ja henkilöstöhallinnan tuntemus.

Olet luonteeltasi itseohjautuva, ulospäinsuuntautunut ja asiakaslähtöinen. Asiakaspalvelu ja toimittajayhteistyö ovat osa tehtävääsi. Sinulla on hyvät dokumentointi- ja vuorovaikutustaidot sekä ratkaisukeskeinen asenne.

Edellytykset tehtävässä menestymiseen: (tehtäväkuvaus)

YHTEISTYÖ/VUOROVAIKUTUSTAIDOT
Sinulla on hyvä perusosaaminen tiedon jakamisesta ja dokumentoinnista sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Osaat viedä asiat päätökseen ja pitää kiinni aikatauluista ja sovituista menettelytavoista

ASIAKASPALVELUTAIDOT
Hyvä perusosaaminen sopimuskäytännöistä ja oman vastuualueesi osalta LapIT:n toimintatapoja ja käytäntöjä soveltaen.

TEKNOLOGIATAIDOT
Osaat hankkia ja soveltaa vastuualueeseen kuuluvaa teknologiatietoa.

PALVELUTAIDOT
Hyvä perusosaaminen dokumentoinnista ja tiedon jakamisesta. Osaat suunnitella sekä toteuttaa projekteja ja käyttöönottoja.

KILPAILUKYKYTAIDOT
Osaat aktiivisesti hankkia ja hyödyntää uutta tietoa.

Tarjoamme sinulle kehittyvän organisaation ja monipuolisen asiakasympäristön erilaisine ratkaisuineen. Meillä on mukava yrityskulttuuri, hyvä yhteishenki ja joustavat etätyömahdollisuudet - tehtävän hoitaminen ei ole paikkakuntasidonnainen. Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan saat tueksesi 130 asiantuntijamme joukon eri puolilla Pohjois-Suomea. LapIT Oy on innostunut yhteisö sekä työpaikalla että työn ulkopuolella, muun muassa erilaisten harrastusaktiviteettien parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Satu Pyysoja p. 044 775 6911, tavoitettavissa to 4.3. klo 12-13 ja ti 9.3. klo 12-13.

Hae paikkaa Kuntarekry:n kautta - avain 343441. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi perustellun palkkatoiveen kanssa. Hakuaika päättyy 12.3.2021 klo 16:00.

X