Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

22.12.2021 | Uutiset

Tietoalusta- ja raportointiasiantuntija

Etsimme kasvavaan BI-asiantuntijoiden joukkoomme tietovarastoinnin, tietomallinnuksen ja raportoinnin asiantuntijaa. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä LapIT liiketoiminnan sekä asiakkaidemme ja yhteistyökumppanimme kanssa.

Olet kiinnostunut liiketoiminnan kehittämisestä ja raportoinnista. Osaat mallintaa BI-työkaluilla erilaisia ilmiöitä, organisaation tuloslaskelmasta henkilöstö- ja potilaspaikkamitoitukseen. Pystyt suunnittelemaan ja toteuttamaan tilaajan toimeksiannosta tietovarastointikerroksen, tietojen latauskerroksen sekä visualisoimaan raportointityökaluilla kuvattavia ilmiöitä. Voit olla kokenut tekijä raportointimaailmassa, tai mahdollisesti otat ensimmäisiä askelia työelämässä, taustallasi kuitenkin vahva osaaminen yllä mainituista asioista ja kyky oppia nopeasti uutta.

Katsomme eduksi:
- Tietokanta ja tietovarasto-osaaminen
- Azure pilvialustan ja ETL- työkalujen osaaminen
- SQL ja SSIS-osaaminen
- Raportointityökalujen hyvä hallinta (esim. Power BI, Qlik)
- Ymmärrys tietosuojaan ja tiedon käyttöoikeuksiin liittyen

Toivomme sinulta itsenäistä ja eteenpäin menevää asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Haluat oppia ja kehittyä sekä kehittää prosesseja ja toimintamallejamme.

Olet valmis toimimaan konsulttina asiakkaidemme parissa ja olet kiinnostunut selvittämään yhdessä asiakkaidemme kanssa ratkaisut heidän tarpeisiinsa. Analyyttisyys, ratkaisukyky, ajanhallinnan ja dokumentoinnin taidot ovat edellytyksiä tehtävässä menestymisessä.

Joustava etätyökäytäntömme mahdollistaa työtehtävän hoitamisen myös täysin etänä. Tarvittaessa olet valmis matkustamaan työskentelypaikkakunnallesi.

Tarjoamme sinulle nopeasti kehittyvän organisaation ja monipuolisen asiakasympäristön. Teemme työtä, jolla on merkitystä. Meillä on mukava yrityskulttuuri ja hyvä yhteishenki.

Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan saat tueksesi 140 asiantuntijamme joukon eri puolilla Pohjois-Suomea. LapIT Oy on innostunut yhteisö sekä työpaikalla että työn ulkopuolella, muun muassa erilaisten harrastusaktiviteettien parissa.

Hakemukset Kuntarekry:n kautta, jossa palkkatoiveelle sekä osaamisesi kuvaamiselle on lomakkeella omat kenttänsä. Työkokemuksesi ja koulutuksesi pääset liittämään CV:n muodossa. 

Palkkaamme sopivan henkilön heti sellaisen löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat: 
Marko Stålnacke p. 040 573 0950 sekä
Johanna Niva 040 760 2280.

X