Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

05.08.2021 | Uutiset

Pääkäyttäjä Titania-järjestelmälle

Työtehtäviisi kuuluu toimia asiakkaidemme Titania -järjestelmän käytön asiantuntijana ja hoitaa määriteltyjä pääkäyttäjätehtäviä. Tehtävä edellyttää osaamista Titania - järjestelmästä, työvuorosuunnittelusta ja kunnallisista työehtosopimuksista.  Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Katsomme eduksi osaamisen WebTitaniasta, massalaskennasta, palkkatilastoista ja kulunvalvonnasta tai edellytykset ottaa nämä kokonaisuudet nopeasti haltuun.  

Olet itsenäinen ongelmanratkaisuja ja selvität nopeasti asiakkailtamme tulleisiin kysymyksiin vastaukset. Pidät asiakaspalvelutyöstä ja kykenet työskentelemään paineen alaisena. Osaat priorisoida työtehtäviä ja hoidat vastuualueesi itseohjautuvasti. Tehtävässä toimit osana Titania -tiimiämme.

Olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi ja pääkäyttäjäpalvelua. Pystyt perehtymään sinulle uusiin asiakokonaisuuksiin ja suunnittelemaan niihin kestäviä ratkaisuehdotuksia. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet tiimipelaaja.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja monipuolisen asiakasympäristön. Meillä on hyvä yhteishenki ja joustavat etätyömahdollisuudet - tehtävän hoitaminen ei ole paikkakuntasidonnainen. Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan saat tueksesi Titania-tiimin sekä 130 muuta asiantuntijaamme eri puolilla Pohjois-Suomea. LapIT Oy on aktiivinen yhteisö sekä työpaikalla että työn ulkopuolella, muun muassa erilaisten harrastusaktiviteettien parissa. Palkkauksessa sovellamme Tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. 

Lähetäthän hakemuksesi sekä palkkatoiveesi Kuntarekryn kautta  ja liitäthän lisäksi mukaan CV:si. Hakuaika päättyy torstaina 19.8.2021 klo 16:00. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan hakijan heti henkilön löydettyämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa ykiskön päällikkö Julia Rautio p. 040 679 0589.

X