Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

29.07.2021 | Uutiset

Muutoshallinta- ja ongelmanhallinta-päällikkö (Change- / problem manager)

Muutos/Ongelmanhallintapäällikkö on vastuussa vastuullaan olevien prosessien toimivuudesta, kehittämisestä ja prosessien kokonaisvaltaisesta koordinoinnista.
Tehtävä on palveluntuotantomme toimivuuden kannalta erittäin keskeinen.

LapIT:llä prosessipäällikkö vastaa vastuullaan olevien prosessien käytännön johtamisesta ja kehittämisestä yhtiössämme. Prosessipäällikkö tekee vahvaa yhteistyötä sisäisten sidosryhmien ja prosessin omistajan kanssa.

Prosessipäällikkö vastaa muutoshallintaprosessissa muutosten koordinoimisesta ja ongelmanhallintaprosessissa ongelmatilanteiden ratkaisutyön johtamisesta ja koordinoinnista. Lisäksi prosessipäällikkö vastaa näiden molempien prosessien toimivuuden seurannasta sekä kehittämisestä. Omalla vastuualueellaan prosessipäällikkö vastaa niin ajantasaisen prosessi- ja koulutusdokumentaation ylläpitämisestä ja kehittämisestä, kuin prosessihallinnan käytäntöjen ylläpidosta ja jalkauttamisesta LapIT:n työntekijöille.

Työskentelet koko organisaation laajuudella hyödyntäen muita resursseja ja tietoisuutta, osaamista ja yhteistyötä diagnostiikkaprosesseissa. Työskentelet läheisessä yhteistyössä eri organisaatioiden ja palvelunhallintaroolien kanssa ja osallistut toimintamallien kehittämiseen. Et tee kaikkea itse, mutta koordinoit ja vastaat vastuullasi olevien prosessin toimivuudesta.

Tunnistat, priorisoit ja hallitset tapahtumaketjuja läpi aina prosessien ratkaisuun asti. Havaitset epäkohtia ja luot ja kehität toimintatapamuutoksia havaittujen kehityskohteiden pohjalta.

Toivomme sinulta itsenäistä ja eteenpäin menevää asennetta sekä hyviä ja motivoivia tiimityöskentelytaitoja. Haluat oppia ja kehittyä sekä kehittää prosesseja ja toimintamallejamme. Sinulla on kykyä nähdä organisaation prosessit sekä tunnet ja ymmärrät tukiryhmien toimenkuvan. Ymmärrät myös muutosten ja häiriöiden vaikutuksen liiketoimintaan, tietotaitoa IT-järjestelmistä ja järjestelmäkokonaisuuksista sekä ITIL viitekehyksen tuntemusta. Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on aiempi kokemus ja osaaminen muutoshallinta- ja vianhallintaprosessista sekä itseohjautuvuus, ratkaisukyky, analyyttisyys, ajanhallinnan taidot sekä useamman vuoden kokemus IT-palvelutuotannosta.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla olisi hyvä olla osaamista seuraavista asioista:

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, kehittyvän organisaation ja tilaisuuden kasvaa sen mukana tehtävässäsi. Kannustamme työssä kehittymiseen. Joustavat etätyömallimme mahdollistavat paikkariippumattoman työskentelyn.

Hae paikkaa Kuntarekryn kautta. Liitäthän mukaan CV:si sekä hakemuksesi perustellun palkkatoiveen kanssa. 

Lisätietoja antaa: Jari Rekilä, Järjestelmät- yksikön päällikkö, p. 040 8626 279. 

 

X