Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

26.11.2021 | Uutiset

LapIT -päiviä vietettiin Korundissa 11.-12.11.2021

LapIT:n kaksipäiväinen asiakastapahtuma on jo reilun vuosikymmenen ajan koonnut yhteen asiakkaita, päättäjiä ja yhteistyökumppaneita. "Haluamme nostaa esille keskustelua yhteiskunnan ja kuntasektorin ajankohtaisista teemoista ja muutoksista. Lisäksi on tärkeää saada ihmiset verkostoitumaan ja keskustelemaan meitä täällä pohjoisessa yhteisesti koskevista aiheista", LapIT:n toimitusjohtaja Klaus Kianen kertoo. "Tilaisuuden osanottajamäärä hipoi tänä vuonna jälleen ennätyksiä. Tämä vahvistaa näkemyksiämme seminaarin tärkeydestä. Tulemme jatkossakin järjestämään LapIT-päivät virtuaalisten tapahtumien lisäksi."

Teemana oli tällä kertaa Henkilöstön voimavarat työelämän muutoksessa. Kuntasektorin muutokset, taloustilanne ja digitalisoituminen koskettavat meitä kaikkia. Onnistuminen muutosjohtamisessa edellyttää tiedon monipuolista hyödyntämistä ja osaavaa henkilöstöä. Miten nähdä yli myllerryksen ja viedä tiimi joukkueena tulevaisuuteen? Näitä asioita käsiteltiin seminaarin puheenvuoroissa, jotka ovat asiakkaidemme katsottavissa Asiakasportaalissa (Ohjeet -> Esitykset ja webinaarit).

Lämpimät kiitokset kaikille esiintyjille ja osallistujille!

Rimpparemmi

Torstain cocktail-illassa saimme nauttia Rimpparemmin esityksestä "Kaikille kuuluu rakkaus – Chansons de la Vie, Jacques Brel"

X