Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

01.02.2022 | Uutiset

Tietoliikenneasiantuntija

Etsimme LapIT:lle vanhempaa tietoliikenneasiantuntijaa osaksi LapIT:n ammattilaisten joukkoa rekrytointikumppanimme GoOn Oyn kautta.

Työssä tulet vastaamaan LapIT:n asiakkaiden tietoliikenteeseen liittyvistä toimenpiteistä, joita vaaditaan tietoliikenteen jokapäiväisen toimivuuden varmistamiseen ja häiriöttömään toimintaan. Tehtävääsi liittyvät tietoliikenneympäristön vika- ja häiriönhallinta ja uusien toimipisteiden lan ja wlan ympäristöjen rakentaminen. Osallistut myös erilaisiin käyttöönottoihin ja projekteihin.

Sinulla on osaamista tietoliikenteen eri palvelukokonaisuuksista, esimerkiksi palomuureista, runko-, konesali-, lähi- ja langattomien verkkojen konfiguroinnista ja hallinnasta. Eduksi lasketaan, jos olet osallistunut tietoliikenteeseen liittyviin kilpailutuksiin, hankintoihin ja verkkoarkkitehtuurien suunnitteluun. Asiantuntijana vastaat myös tietoliikennelaitteiden tietoturvasta ja -suojasta LapIT:n yhteisiin käytäntöihin tukeutuen. Asiakaspalvelu ja toimittajayhteistyö ovat osa tehtävääsi. Olet luonteeltasi itseohjautuva, ulospäinsuuntautunut ja asiakaslähtöinen. Sinulla on hyvät dokumentointi- ja vuorovaikutustaidot sekä ratkaisukeskeinen asenne.

Vaikka työtehtävä sijoittuu Rovaniemelle, on se hoidettavissa myös etätyönä, edellyttäen tällöin ajoittaista matkustusvalmiutta Rovaniemelle. Palkkauksessa sovelletaan tietotekniikan palvelualan työehtosopimuksen tehtäväryhmää Verkko- ja tietoliikennepalvelu. Valittu henkilö työllistyy LapIT:n työntekijäksi.

Odotamme sinulta:
- työkokemusta verkkoympäristön ylläpidosta
- soveltuvaa IT-alan koulutusta
- aitoa kiinnostusta uuden oppimiseen ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
- vahvaa dokumentointiosaamista
- wlan-, palomuuri- tai reititysosaamista
- ratkaisukeskeistä työotetta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja
- suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:
- liikunta, kulttuuri ja hyvinvointiedun
- työterveyshuolto laajennettuna erikoislääkärin palveluin
- ergonomiset työvälineet ja erityistyölasit
- vakituisessa työsuhteessa ja täyden lomanansainnan täytyttyä 6 viikkoa lomaa/vuosi
- palkallista tukea työhön liittyvissä opinoissa
- joustavuutta työajassa ja etätyössä
- aktiivista virkistystoimintaa myös työajan ulkopuolella

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi huolellisesti osoitteessa GoOn.fi. Linkki hakemukselle löytyy kohdasta lisätietoja. Kerrothan hakemuksessasi koulutus- ja työhistoriastasi.

Tämä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Marjo Nordberg-Leinonen GoOn

puh: 040 577 6587 / marjo.nordberg-leinonen@go-on.fi

X