Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

15.01.2021 | Uutiset

Haemme projektipäällikköä

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta halua johtaa ja ohjata projektiryhmän työskentelyä.

Projektipäällikkönä vastaat projektin tavoitteiden saavuttamisesta ja aikataulusta, projektisuunnitelman laatimisesta ja ylläpidosta sekä projektin johtamisesta projektisuunnitelman ja LapIT:n projektikäytäntöjen mukaisesti. Olet osa projektitoimistoa ja suunnittelet projektit yhteistyössä pääsuunnittelijoiden kanssa. Raportoit projektin etenemisestä projektin omistajalle, ohjausryhmälle ja asiakkaalle. Lisäksi vastaat omien projektiesi näkyvyydestä projektisalkun hallinnassa.

Tunnistat itsestäsi kykyä johtaa niin omaa kuin toisten tekemistä. Haluat viedä asiat päätökseen, pitää kiinni aikatauluista ja sovituista projektikäytännöistä. Arvostat kustannustehokasta ja sujuvaa toimintaa. Olet aloitteellinen, aktiivinen ja rakentava niin projektiryhmän kuin asiakkaidenkin kesken. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, kyky hyvään viestintään kirjallisesti ja suullisesti sekä palautteen antamiseen ja vastaanottamiseen. Kykenet työskentelemään paineen alla itsenäisesti. Tiedon jakaminen, viestintä sekä dokumentointi ovat sinulle helppoa.

Sinua kiinnostaa asiakkaidemme toimintaympäristö ja tarpeet. Asiakastilanteissa toimit kehittävästi ja ratkaisukeskeisesti. Osaat rakentaa luottamuksellisen asiakassuhteen asiakkaan kanssa sekä toimia asiakkaan ja LapIT:n sopimusten mukaisesti.

Tehtäväkuvaus projektipäällikkö

Aiempi ymmärrys ja kokemus projektihallinnasta sekä projektien kustannusseurannasta on sinulle eduksi tehtävässä onnistumisessa. Kokemus ICT-alan projekteista ei ole ehdoton edellytys, mutta auttaa sinua pääsemään tehtävään sisään. Kaiken perustana on halusi kehittyä ja kehittää omaa osaamistasi sekä aktiivisesti hankkia ja hyödyntää uutta tietoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Tanja Sipola, p. 040 849 6104
ti 26.1.2021 klo 12.-13.30 ja
ke 27.1.2021 klo 9-10.30

Hae paikkaa 5.2.2021 klo 16.00 mennessä  Kuntarekryn kautta - avain 332181. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi perustellun palkkatoiveen kanssa. 

X