Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

05.11.2021 | Uutiset

Valvontapalveluiden palvelupäällikkö

Palvelupäällikkö vastaa vastuullaan olevan valvontaprosessien käytännön johtamisesta ja kehittämisestä yhtiössämme. Palvelupäällikkö tekee vahvaa yhteistyötä sisäisten sidosryhmien ja prosessin omistajan kanssa.

Valvontapalveluiden palvelupäällikkö on vastuussa uuden valvontajärjestelmämme toimivuudesta, hyödyntämisestä, kehittämisestä ja valvontaan liittyvien prosessien kokonaisvaltaisesta koordinoinnista. Tehtävä on palveluntuotantomme toimivuuden kannalta erittäin keskeinen.

Palvelupäällikkö vastaa valvontaprosessiin liittyvästä palvelun johtamisesta ja koordinoinnista. Valvontapalveluiden palvelupäällikkö vastaa niin ajantasaisen valvontaprosessi- ja koulutusdokumentaation ylläpitämisestä ja kehittämisestä, kuin valvontaan liittyvän prosessihallinnan käytäntöjen ylläpidosta ja jalkauttamisesta LapIT:n työntekijöille. Palvelupäällikön johdolla kehitetään valvontaa kattamaan paitsi laitetason valvontaa niin myös sovellustason ja esim. integraatioalustan valvontaa. 

Palvelupäällikkö työskentelee koko organisaation laajuudella hyödyntäen muita resursseja ja tietoisuutta, osaamista ja yhteistyötä valvontaan liittyvissä prosesseissa. Palvelupäällikkö toimii läheisessä yhteistyössä eri organisaatioiden ja palvelunhallintaroolien kanssa ja osallistuu sisäisten toimintamallien kehittämiseen. Palvelupäällikkö ei tee kaikkea itse, mutta koordinoi ja vastaa valvontajärjestelmän toimivuudesta ja hyödyntämisestä sekä siihen liittyvästä toimittajayhteistyöstä esim. koulutuksen ja kolmannen tason tuen hyödyntämisessä. Palvelupäälliköllä on tukenaan myös muita valvonta-asiantuntijoita.

Toivomme sinulta itsenäistä ja eteenpäin menevää asennetta sekä hyviä ja motivoivia tiimityöskentelytaitoja. Haluat oppia ja kehittyä sekä kehittää prosesseja ja toimintamallejamme. Sinulla on kykyä nähdä organisaation prosessit sekä tunnet ja ymmärrät tukiryhmien toimenkuvan. Ymmärrät myös SLA:n, muutosten ja häiriöiden vaikutuksen liiketoimintaan, tietotaitoa IT-järjestelmistä ja järjestelmäkokonaisuuksista sekä ITIL viitekehyksen tuntemusta. Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on aiempi kokemus ja osaaminen valvontajärjestelmien kanssa toimimisesta sekä itseohjautuvuus, ratkaisukyky, analyyttisyys, ajanhallinnan taidot sekä useamman vuoden kokemus IT-palvelutuotannosta. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla olisi hyvä olla osaamista seuraavista asioista:

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, kehittyvän organisaation ja tilaisuuden kasvaa sen mukana tehtävässäsi. Kannustamme työssä kehittymiseen. Joustavat etätyömallimme mahdollistavat paikkariippumattoman työskentelyn.

Hakemukselle Kuntarekry  - avain 376304 on oma kenttänstä hakulomakkeelta, samoin lomakkella voit kertoa tarkemmin kokemuksestasi. Palkkaamme sopivan henkilön heti tämän löydyttyä.

Lisätietoja antaa: Jari Rekilä, Järjestelmät- yksikön päällikkö, p. 040 8626 279.
 

X