Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

18.02.2021 | Uutiset

Haemme kahta järjestelmäasiantuntijaa

SoTe-Maakunta palveluihin perusterveydenhuollon ja sosiaalipalveluiden yksikköön.

Asiantuntijan vastuulla tulee olemaan potilastietojärjestelmien toimintaympäristön ylläpito ja kehittäminen yhdessä toimittajan ja asiakkaan kanssa. Vastuullamme on potilastietojärjestelmistä mm. Lifecare, Mediatri ja TerveysPegasos. Aikaisempi potilastietojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme järjestelmiin liittyvistä toimenpiteistä, joilla varmistat sovellusten jokapäiväisen ja häiriöttömän toimivuuden. Ymmärrät sovelluskokonaisuuksien ja niiden liitännäisten yhteyden asiakasympäristön kokonaiskuvassa sekä asiakkaan toiminnoissa.

Katsomme eduksesi aiemman työskentelysi palvelinympäsirtöjen ja tietokantojen parissa. Tietoturvan huomioiminen toiminnassa on sinulle itsestäänselvyys. Tehtävässä osallistut myös uusien järjestelmien käyttöönottoihin sekä asiakasprojekteihin.

Itseohjautuva työskentelytapa, ulospäinsuuntautunut luonne sekä asiakaslähtöinen ajattelutapa auttavat tässä tehtävässä, sillä asiakaspalvelu ja toimittajayhteistyö ovat osa päivittäistä toimenkuvaasi. Aktiivinen ja aloitteellinen ote, paineensietokyky sekä ratkaisukeskeinen asenne ovat tukena tehtävässä onnistumisessasi. 

Edellytykset tehtävässä menestymiseen:

YHTEISTYÖ/VUOROVAIKUTUSTAIDOT
Sinulla on hyvä perusosaaminen tiedon jakamisesta ja dokumentoinnista sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Osaat viedä asiat päätökseen ja pitää kiinni aikatauluista ja sovituista menettelytavoista

ASIAKASPALVELUTAIDOT
Hyvä perusosaaminen sopimuskäytännöistä ja oman vastuualueesi osalta LapIT:n toimintatapoja ja käytäntöjä soveltaen.

TEKNOLOGIATAIDOT
Osaat hankkia ja soveltaa vastuualueeseen kuuluvaa teknologiatietoa.

PALVELUTAIDOT
Hyvä perusosaaminen dokumentoinnista ja tiedon jakamisesta. Osaat suunnitella sekä toteuttaa projekteja ja käyttöönottoja.

KILPAILUKYKYTAIDOT
Osaat aktiivisesti hankkia ja hyödyntää uutta tietoa.

Tehtäväkuvaus

Tarjoamme sinulle kehittyvän organisaation ja monipuolisen asiakasympäristön erilaisine ratkaisuineen. Meillä on mukava yrityskulttuuri, hyvä yhteishenki ja joustavat etätyömahdollisuudet - tehtävän hoitaminen ei ole paikkakuntasidonnainen. Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan saat tueksesi 125 asiantuntijamme joukon eri puolilla Pohjois-Suomea. LapIT Oy on innostunut yhteisö sekä työpaikalla että työn ulkopuolella, muun muassa erilaisten harrastusaktiviteettien parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Mari Tervola, p. 040 6412187, to 25.2.2021 klo 14-16 ja ke 3.3.2021 klo 14-16.

Hae paikkaa Kuntarekryn kautta - liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi perustellun palkkatoiveen kanssa. Hakuaika päättyy 12.3.2021 klo 16:00.

 

X