Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

14.04.2021 | Uutiset

Haemme järjestelmä-asiantuntijaa

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme talous- ja henkilöstöhallinnon tietojärjestelmien ylläpidon toimenpiteistä, joita vaaditaan tietojärjestelmien jokapäiväisen toimivuuden varmistamiseen ja häiriöttömään toimintaan. Tietojärjestelmä on asiakkaan käyttämä ohjelmistokokonaisuus, johon kuuluvat sovellukset, tietokanta ja liittymät sekä palvelimet.

Tunnet talous- ja henkilöstöhallinnon prosessit ja toiminnot. Sinulla on osaamista tietojärjestelmiin liittyvistä ylläpitotehtävistä sekä vika- ja häiriönhallinnasta yhteistyössä asiakkaan ja järjestelmätoimittajan kanssa. Ymmärrät eri tietojärjestelmäkokonaisuuksien kokonaiskuvan ja niiden liitännäiset muihin järjestelmiin ja asiakkaan henkilöstöhallinnon toimintoihin sekä taloushallintoon. Osallistut myös erilaisiin käyttöönottoihin ja projekteihin, joten niissä toimiminen on sinulle luontaista. Palvelimiin ja tietokantoihin liittyvä osaaminen on tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa hyödyksi.

Tehtäväkuvaus

Olet luonteeltasi itseohjautuva, ulospäinsuuntautunut ja asiakaslähtöinen. Asiakaspalvelu ja toimittajayhteistyö ovat osa tehtävääsi. Sinulla on hyvät dokumentointi- ja vuorovaikutustaidot sekä ratkaisukeskeinen asenne.

Tarjoamme sinulle kehittyvän organisaation ja monipuolisen asiakasympäristön erilaisine ratkaisuineen. Meillä on mukava yrityskulttuuri, hyvä yhteishenki ja joustavat etätyömahdollisuudet ja työpisteesi voi sijaita missä tahansa LapIT:n toimipisteistä. Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan saat tueksesi 130 asiantuntijamme joukon eri puolilla Pohjois-Suomea. 

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Satu Pyysoja p. 044 775 6911, tavoitettavissa
ke 21.4.2021 klo 14.30-15.30 ja ti 27.4.2021 klo 12.00-13.00.

Hakemukset Kuntarekryn kautta - avain 353318. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi perustellun palkkatoiveen kanssa. Hakuaika päättyy 29.4.2021 klo 16:00.

X