Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

28.01.2021 | Uutiset

Haemme IT-palvelutuotannon esihenkilöä

Tehtävässä vastaat LapIT:n Yhteiset tukipalvelut -yksikön toiminnasta ja kehittämisestä sekä toimit asiantuntijoiden esihenkilönä. Vastaat oman vastuualueesi tuloksellisuudesta. Toimit laajennetun johtoryhmän jäsenenä ja raportoit yksikön toiminnasta teknologiajohtajalle.

Vastuusi koostuvat seuraavista osa-alueista:
- yksikön henkilöstö- ja talousjohtaminen
- yksikön toiminnan suunnittelu ja kehittäminen
- yksikön palveluiden sekä toiminnan mittaaminen ja laadun seuranta
- palveluiden hankinta ja toimittajahallinta yksikön tuottamien palveluiden tai ratkaisujen tarpeisiin
- suunnitellun strategian toteuttaminen ja jalkauttaminen yksikössä
- yksikön päällikkö auttaa tarjousten ja myyntisopimusten laadinnassa sekä palveluiden hinnoittelussa asiakkuus- ja ratkaisupäälliköitä sekä liiketoimintajohtajia.

Edellytykset tehtävässä menestymiseen näet tehtäväkuvauksesta.

Olet luonteeltasi aktiivinen ja aloitteellinen, ulospäinsuuntautunut ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Sinulla on ratkaisukeskeinen asenne ja sinulla on kokemusta ihmisten johtamisesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia keskeisessä roolissa kehittyvässä organisaatiossamme. Saat hyvän näköalapaikan asiakaskenttäämme pohjoisen Suomen sote- ja kuntasektorin toimintaan, ICT:hen ja tietohallintoon. Meillä on mukava yrityskulttuuri, hyvä yhteishenki ja joustavat etätyömahdollisuudet. Saat tueksesi 125 työkaverin joukon eri puolilta Pohjois-Suomea.

Jätä  hakemuksesi 14.2.2021 klo 23.59 mennessä Kuntarekryn kautta - avain 332630. Kerro, miksi olisit paras valinta tehtävään. Liitäthän mukaan CV:si sekä hakemuksesi perustellun palkkatoiveen kanssa.

Lisätietoja antaa teknologiajohtaja Janne Perälä p. 040 530 6235
ma 8.2.2021 klo 12.00-14.00 ja 
ti 9.2.2021 klo 12.00-13.30.

X