Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

20.01.2021 | Uutiset

Haemme integraatioarkkitehtia

Integraatioarkkitehtinä kehität ICT-järjestelmiä ja niiden integraatiota toiminnan tarpeiden ja sovitun kehitysstrategian mukaisesti. Toimeksiannot liittyvät esimerkiksi sähköisten sote-palveluiden arkkitehtuurin suunnitteluun ja integrointiin olemassa oleviin kokonaisuuksiin. Tarjoamme vastuullisen roolin uusien ratkaisujen rakentamisessa ja integraatioiden kehitystehtävissä. Osallistut tehtävässä tiiviiseen ja laajaan toimittajayhteistyöhön, joten edellytyksenä on hyvät kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot erilaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Odotamme sinulta aktiivista kehittämisasennetta, oma-aloitteisuutta ja ratkaisuhakuista toimintaa.

Tehtäviisi sisältyy seuraavia:
- uusien ja jo tuotannossa olevien järjestelmien ja niiden välisten integraatioiden toimivuuden jatkuva kehittäminen 
- järjestelmien välisten rajapintojen määrittely, käyttöönotto sekä dokumentointi
- tietojärjestelmäintegraatioiden toimivuuden varmistaminen järjestelmätoimittajien sekä tukipalveluiden kanssa 
- aktiivinen osallistuminen erilaisiin kehitysprojekteihin 
- sidosryhmätyöskentely ja toimittajien ohjaaminen

Tehtäväkuvaus

Toimenkuvaan voi vaikuttaa valittavan henkilön aiemmin hankittu osaaminen

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta integraatio- ja tietoarkkitehtuurista sekä vastaavista tehtävistä integraatiosuunnittelijana/-arkkitehtinä tai tiedonhallinnan asiantuntijana. Tunnet integraatioissa käytettävät standardit. Sinulla on halukkuutta tutkia laajasti uusia teknologioita ja soveltaa niitä asiakkaidemme järjestelmäympäristössä sekä intoa kehittää organisaation järjestelmäarkkitehtuuria vastaamaan alan parhaita käytäntöjä. 

Eduksesi katsomme kokemuksen sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnasta ja integraatioista sekä käytettävistä standardeista sekä kokemuksen laaja-alaisten IT-järjestelmien suunnittelusta ja hallinnasta, tuntemuksen API-rajapinnoista sekä integraatioteknologioista, -työkaluista ja -standardeista. Tunnet hyvin kokonaisarkkitehtuurin merkityksen ja sen keskeiset menetelmät (mm. TOGAF, JHS179). 

Olet luonteeltasi utelias ja ratkaisukeskeinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet tiimipelaaja. Työskentelet systemaattisesti ja olet hyvin kehittämisorientoitunut. Tapanasi on dokumentoida ja kuvata asiat selkeästi. Toimitat sen minkä lupaat korkealla laadulla ja olet hyvä saamaan sovitut asiat valmiiksi.

Tarjoamme sinulle innostavan ja jatkuvasti kehittyvän työyhteisön, jossa pääset myös itse vaikuttamaan työnkuvaasi. Kannustamme työssä kehittymiseen. Joustavat etätyömallimme mahdollistavat paikkariippumattoman työskentelyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketomintajohtaja Johanna Niva  p. 040 760 2280
to 28.1 klo 14-16 ja
ke 3.2 klo 14-16.

Hakemukset 12.2.2021 klo 16.00 mennessä Kuntarekryn kautta - avain 333060.  Täytä tietosi sähköiseen hakemukseen kohdasta hae työpaikkaa, ilmoitathan lomakkella myös palkkatoiveesi. Liitä lisäksi mukaan CV:si ja hakemuksesi. 
 

X