Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

02.06.2021 | Uutiset

Haemme Citrix-asian-tuntijaa

Olet analyyttinen haasteiden ratkoja, joka mielellään työskentelee jatkuvassa yhteistyössä asiakkaan ja sisäisten sidosryhmien kanssa. 

Odotamme muutaman vuoden kokemusta Citrix tuotteiden ylläpidosta ja asiakasympäristöjen kehittämisestä sekä suunnittelusta. Omaksut ja haluat oppia uusia asioita etkä vierasta uusien teknologioiden oppimista. Osallistut sekä palveluiden tuottamiseen että vikojen ratkaisemiseen. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse, sillä tukenasi on osaava joukko asiantuntijoita. Työssä menestyminen edellyttää myös vahvaa itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta ja ongelmanratkaisutaitoja. Ymmärrät palvelunhallinnan perusprosessit ja pystyt tuottamaan teknisiä dokumentaatioita sekä suunnitelmia.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla olisi hyvä olla osaamista seuraavista Citrix tuotteista:
- Citrix ADC (Netscaler)
- Citrix Virtual Apps & Desktops (Xenapp / Xendesktop)
- Citrix Cloud / Workspace

Muu toivottu osaaminen: 
- Microsoft palvelinkäyttöjärjestelmät ja teknologiat
- Autentikoinnit
- Tietoliikenneverkot
- Sovellusylläpidon tietotaito
- Tietokantaratkaisut
- VMware
- AD 
- Virtuaalipalvelinosaaminen

Tehtäväkuvaus

Tarjoamme sinulle kehittyvän organisaation ja tilaisuuden kasvaa sen mukana tehtävässäsi. Kannustamme työssä kehittymiseen. Joustavat etätyömallimme mahdollistavat paikkariippumattoman työskentelyn. 

Palkkauksessa sovellamme Tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta, jonka tehtäväryhmässä projekti- ja järjestelmävastuu vaativuustasolla 2 vähimmäispalkka on 3 397 €/kk. Tässä tehtävässä palkka on neuvoteltavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa vanhempi asiantuntija Mika Lehtiniemi,
 p. 040 706 7398, to 16.6.; 27.7. ja 29.7. klo 13-15.

Hakemukset Kuntarekry avain 367304 - liitä mukaan CV:si, palkkatoiveesi ja perustelusi hakemuskentässä, miksi olisit oikea henkilö tähän tehtävään. Hakuaika päättyy 2.8.2021 klo 16:00.

X