Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

09.04.2020

LapIT tukemassa koronataudin parissa työskenteleviä

LapIT Oy haluaa omalta osaltaan osoittaa arvostuksensa sairaaloiden henkilöstön tekemää työtä kohtaan epidemia etulinjassa ja lahjoitti 500 euron edestä tuotteita taukotiloihin. Lahjoitus kohdennettiin Lapin Sairaanhoitopiirin keskussairaalalle ja se sisälsi kahvia, teetä, maitoa, välipalakeksejä, smoothieta, proteiinipatukoita ja pähkinöitä. Kaikki tuotteita, jotka säilyvät lämpimässä ja jotka on helppo jakaa yksiköihin sairaalan itse parhaaksi katsomalla tavalla.

LapIT Oy haastaa myös muut yritykset ja yksityiset, joilla on mahdollisuus, lahjoittamaan vastaavia säilyviä tuotteita eri yksiköihin ja organisaatioihin. Pieni teko, joka toivottavasti toisi konkreettiset tsempit ja auttaisi jaksamaan henkilökuntaa kiireen ja paineen keskellä.

Arvostamme työtänne, siivoojat, hoitajat, lääkärit, huoltohenkilöt ja muut, jotka huolehditte, että terveydenhuollon toiminta on laadukasta myös näissä poikkeusoloissa!

lahjoitus.jpg

LapIT:n ratkaisupäällikkö Jatta Kivelä mukanaan ensimmäinen erä lahjoituksesta, vieressä LSHP:n ravitsemispäällikkö Sari Salo.
X