Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

23.10.2020

LapIT mukana valtakunnallisella Digiturvaviikolla

Viikko 44, eli 26. – 30.10.2020 on Digiturvaviikko, jonka valtakunnallisista järjestelyistä vastaa Digi- ja väestötietovirasto yhteistyössä Kuntaliiton, Keskusrikospoliisin, Kyberturvallisuuskeskuksen, tietosuojavaltuutetun toimiston, Turvallisuuskomitean ja Finnish Information Security Cluster ry:n kanssa.

Viikon aikana järjestetään lukuisia tapahtumia, ja viikon tarkoituksena on haastaa organisaatiot ja niiden työntekijät käyttämään yhden työtunnin viikon aikana digitaalisen turvallisuuden edistämiseen. Tuon tunnin voi käyttää osallistumalla viikon aikana järjestettäviin koulutuksiin ja webinaareihin, joita on suunnattu niin henkilöstölle kuin asiantuntijoille. Tilaisuuksia voi järjestää myös organisaation sisällä, tai esim. pelaamalla digiturvapeliä. Tärkeintä on asian merkityksen huomioiminen, sillä digitaalinen turvallisuus koskettaa meitä kaikkia.

Lisätietoja tapahtumasta löydät Digi- ja väestötietoviraston sivulta, jossa on myös linkit henkilöstön ja asiantuntijoiden verkkotilaisuuksien ohjelmistoon.

https://www.lyyti.fi/p/digiturvaviikko

LapIT Oy on mukana Digiturvaviikolla, ja haastamme myös kaikki asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme mukaan tärkeän asian äärelle.

Viikko tarjoaa monenlaista ohjelmaa, ja sen lisäksi asiakkaillamme on käytössä myös LapIT:n asiakasportaali, josta löytyy mm. tietoturvallisuutta parantavia ohjeita.

 

   uutinen.JPG

X