Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

18.06.2020

Kesä ei tuo muutoksia aukioloomme

LapIT Oy toimii alkaneen kesän aikana normaalin aukioloajan puitteissa ja asiakaspalvelumme ja lähitukemme ovat käytettävissä koko kesän ajan. Koronasta johtuvia rajoituksia on alettu vähitellen purkamaan, me etenemme tämän kesän yli vielä pääsääntöisesti rajoituksia noudattaen. Emme tee esimerkiksi lähitukea asiakkaiden etätyöpisteissä, vaan ainoastaan työpaikoilla, ja matkustusrajoituksia on edelleen.

Kulunut kevät on ollut meille kaikille vaativa, kun pandemia aiheutti maailmanlaajuisen myllerryksen. Se heijastui vahvasti myös LapIT:n omistaja-asiakasorganisaatioihin ja toimialueellemme. Kokonaisuutena arvioiden olemme selvinneet tilanteesta hyvin. Suomalaisten vahvuus on toimiva yhteistyö silloin kun ajat ovat kovat ja yhteistyötä tarvitaan. Tämä yhteistyö onnistui mainiosti asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa koronan aiheuttaman poikkeustilan aikana, josta lämmin kiitos teille kaikille.

Pitkän kevään jälkeen on koittanut kesä ja vuoden valoisin aika. Nautitaan kukin tahoillamme yöttömästä yöstä, ja kerätään voimia kevään koitosten jälkeen. Syksyllä jatkamme jälleen työtämme ICT:n ja Pohjois-Suomen digitalisaation eteenpäin viemisessä.

LapIT Oy haluaa toivottaa asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille oikein hyvää kesää!

 

valkukkia2.jpeg

 

X