Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

18.09.2020 | Uutiset

Haemme tiedonhallinnan asiantuntijaa

Kuntapalvelut yksikköön  ja vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulla olevan osaamista ja työkokemusta tiedon manuaalisesta ja digitaalisesta elinkaaresta. Päätyösi tulee olemaan asiakkaidemme tiedonohjaukseen ja -hallintaan liittyvien prosessien digitalisointi yhdessä asiakkaiden, asiantuntijoidemme sekä toimittajien kanssa. Prosesseista keskeisimpiä ovat asian- ja dokumentinhallinta, digitaalinen allekirjoitus sekä säilytys (arkistointi), joihin liittyvät julkisen hallinnon suositukset, normit (esim. SÄHKE2) ja lait (mm. GDPR, digipalvelulaki, tiedonhallintalaki) toivomme olevan sinulla hallussa.

Tiedonhallinnan ammattilaisena osaat soveltaa asiakkailta saamiesi tietojen ja prosessien välisiä riippuvuuksia yhtenäisen kokonaisuuden luomiseksi. Tärkeänä pidämme asiakaslähtöistä, konsultoivaa asennetta, oma-aloitteellisuutta ja innokkuutta asiakkaidemme haasteiden ratkaisemiseen.

Tässä tehtävässä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä aitiopaikalta suunnittelemaan ja toteuttamaan konkreettisesti digitalisaatiota yhdessä kuntasektorin toimijoiden kanssa. Tarjoamme sinulle työn kehittyvässä organisaatiossa, jossa on hyvä yhteishenki ja joustavat etätyömahdollisuudet ja jossa saat tueksesi 125 asiantuntijan joukon eri puolilla Pohjois-Suomea.

Odotamme sinulla olevan soveltuva tiedonhallinnan osaaminen ja/tai ICT-alan koulutus. Asiakasrajapinnassa työskentelyssä on oltava hyvät vuorovaikutustaidot esitys- ja dokumentointitaitojen lisäksi. Arvostamme myös projetkityöskentelykokemustasi.

Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoiveineen Kuntarekry.fi-sivun kautta - avain 313320. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV perustellun palkkatoiveen kanssa.

Hakuaika päättyy 30.10.2020 klo 16.00. Aiemmin jätetyt hakemukset huomioidaan valintaprosessissa, eikä niitä tarvitse lähettää uudelleen. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa ratkaisupäällikkö Maija Lehtopää p. 040 747 5617 
maanantaina 19.10.2020 klo 12-13 sekä
torstaina 29.10.2020 klo 12-13.

X