Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

13.11.2020 | Uutiset

Haemme IT-arkkitehtia

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokonaisarkkitehtuurin (TOGAF & JHS) ja mallinnustyökalujen (esim. Archimate, UML) tuntemusta, mutta niiden syväosaaminen ei ole välttämätöntä. Lean-osaaminen on sinulle eduksi. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin halu oppia lisää, kehittyä sekä jatkuvasti panostaa osaamiseesi.

Tunnistat itsestäsi kykyä johtaa niin omaa kuin toisten tekemistä. Haluat viedä asiat päätökseen, pitää kiinni aikatauluista ja sovituista menettelytavoista. Koet  työskentelyn ryhmässä mielekkääksi ja vuorovaikutustilanteissa olet aktiivinen ja rakentava.  Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja tiedon jakaminen, viestintä sekä dokumentointi ovat sinulle helppoa. 

Tarkempi tehtäväkuvaus

Tarjoamme sinulle kehittyvän organisaation ja tilaisuuden kasvaa sen mukana tehtävässäsi. Meillä on mahdollista luoda uutta liiketoimintaa mielenkiintoisessa asiakaskentässä. Työn tekemispaikka on neuvoteltavissa, vaikka asuinpaikkasi ei olisikaan pohjoisen luonnon helmassa. 

Meillä on mukava yrityskulttuuri, hyvä yhteishenki ja joustavat etätyömahdollisuudet. Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan saat tueksesi 125 asiantuntijamme joukon eri puolilla Pohjois-Suomea. LapIT on innostunut yhteisö sekä työpaikalla että työn ulkopuolella, muun muassa erilaisten harrastusaktiviteettien parissa.

Lisätietoja antaa teknologiajohtaja Janne Perälä p. 040 530 6235
ti 1.12.2020 klo 15.00-16.00 ja ke 2.12.2020 klo 8.00-10.00. 

Hakemukset: Kuntarekry.fi-sivustolla - avain 317247.  Liitä mukaan hakemuksesi perustellun palkkatoiveen kanssa.  Hakuaika päättyy maanantaiuna 7.12.2020 klo 16.00. Aiemmin teknologia-arkkitehdin hakuun jätetyt hakemukset huomioidaan valintaprosessissa, eikä niitä tarvitse lähettää uudelleen.

X