Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

27.11.2020 | Uutiset

Haemme ratkaisupäällikköä

LapIT:n sote-tiimiin määräaikaiseen tehtävään. Tehtävä alkaa vuoden 2021 alussa ja kestää 31.12.2021 saakka. Kyseessä on vanhempainvapaan sijaisuus.

Työtehtäviisi kuuluu tiedolla johtamisen palveluiden konseptointi ja ratkaisumyynti sekä toteutusprojektien projektinhallinta. Katsomme eduksi kokemuksen aikaisemmista, onnistuneista tiedolla johtamisen projekteista sekä liiketoiminnan kehittämisestä. Tiedolla johtamisen lisäksi autat sote-asiakkaitamme uusien palvelukokonaisuuksien kehittämisessä liittyen esimerkiksi master datan ja integraatioiden hallintaan sekä sähköisiin palveluihin (esim. etävastaanottoratkaisut, prosessiohjausratkaisut).

Sinulla on kokemusta ja olet kiinnostunut palvelumuotoilusta, palveluiden tuotteistamisesta ja hinnoittelusta. Olet sosiaalinen ja keskustelet sujuvasti sekä sote-ammattilaisten että IT-järjestelmätoimittajien kanssa. Pystyt perehtymään myös sinulle uusiin asiakokonaisuuksiin ja suunnittelemaan niihin kestäviä ratkaisuehdotuksia. Saat ratkaisuehdotuksiin tukea arkkitehdeiltamme sekä hankinta-asiantuntijoiltamme.

Olet luonteeltasi utelias ja ratkaisukeskeinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet tiimipelaaja. Työskentelet systemaattisesti ja olet hyvin kehittämisorientoitunut. Tapanasi on dokumentoida ja kuvata asiat selkeästi. Toimitat sen minkä lupaat korkealla laadulla ja olet hyvä saamaan sovitut asiat valmiiksi.

Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden kasvaa tulevaisuuden sote-rakenteiden osaajaksi. Työn tekemispaikka on neuvoteltavissa, sillä etätyö mahdollistaa tehtävän hoitamisen myös muualta, kuin toimipisteiltämme. Asiakastapaamiset voivat edellyttää matkustamista Pohjois-Suomessa, joten ajokortti on tässä tehtävässä välttämätön.

Pääset asiakastoimeksiantojemme mukana yhteistyöverkostoon, jossa määritetään tulevia alueellisia sosiaali- ja terveydenhuollon ratkaisuja. Olemme ketterä organisaatio, ja saat tueksesi 130 asiantuntijan yhteisömme.

Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Johanna Niva p. 040 76 2880
3.12.2020 klo 14.00-16.00
7.12.2020 klo 13.00-15.00

Hakemukset Kuntarekry.fi-sivustolla avain 324245. Liitäthän mukaan hakemuksesi ja CV:si perustellun palkkatoiveen kanssa 14.12.2020 klo 16.00 mennessä.

X