Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

07.05.2019

Nörds On Ice –turnaus saatiin jälleen maaliin

HockIT ry:n järjestämä vuotuinen Nörds On Ice -jääkiekkoturnaus pelattiin Rovaniemellä kaksipäiväisenä tapahtumana perjantain ja lauantain aikana 12. – 13.4. Kyseessä on kutsuturnaus, jonka osallistujia yhdistää työskentely ICT –alalla. Turnaus oli tässä muodossaan järjestyksessään jo neljäs perättäinen, ja kiertopalkinnosta lähti kilvoittelemaan kahdeksan joukkuetta yhteensä noin sadan kiekkoilijan voimin.

Turnauksen yhtenä tavoitteena on ollut ICT-ammattilaisten verkostoituminen urheilun merkeissä ja tässä tavoitteessa on myös onnistuttu. Monet etäpalavereissa kohtaamistamme yhteistyökumppaneista saivat viikonlopun aikana itselleen nyt tutuksi tulleet kasvot. Järjestävänä seurana toimii HockIT ry, jonka väreissä pelasi kuusi nykyistä ja pari entistä työntekijäämme, lisäksi kumppaneiden joukkoja vahvisti kolme nykyistä LapIT Oy:n ICT-ammattilaista. Jääkiekkoturnausta edelsi perjantaina LapIT:n ja kumppaneidemme järjestämä tietoturvaseminaari.

Seminaarin jälkeen perjantaina toiminnan keskus siirtyi seuraavaksi Lappi Areenan puolelle turnauksen käynnistyessä. Jäällä nähtiin rutkasti LapIT:n omaa ja yhteistyökumppaneiden henkilöstöä. Avauskiekon kävi pudottamassa LapIT:n toimitusjohtaja Klaus Kianen. Joukkueita oli saapunut Helsinkiä myöten. Tietoturvaseminaarin puhujista edustettuina olivat ilahduttavan runsaslukuisesti Checkpoint, Microsoft, KPMG sekä Fortinet. Kotijoukoille tarjottiin mahdollisuus seurata turnauksen etenemistä sosiaalisen median, live-streamin sekä online-tulospalvelun välityksellä.

Turnaus oli järjestävän HockIT ry:n puuhamiesten mukaan ennätystasainen ja yleiseltä tasoltaan aiempia vuosia kovempi. Kahden päivän ja kuudentoista pelatun ottelun jälkeen voittajaksi kruunattiin Oulun Digi ennen KPMG:tä ja HockIT Betaa. Palautteen perusteella myös tällainen yhteistoiminta koetaan hyödylliseksi ja miellyttäväksi. Kaikki alalle merkityksellinen toiminta ei siis tapahdu vain toimistoissa ja neuvotteluhuoneissa. LapIT Oy haluaa osaltaan olla tukemassa laaja-alaista yhteistyötä ja verkostoitumista myös tässä muodossa.

 

HockIT pähkinänkuoressa:

 

·         Ensikipinä keväällä 2011 LapIT:n työntekijöiden pipolätkätouhuissa

·         Säännöllinen harrastaminen aloitettu 18.11.2011 yhdessä Lapin yliopiston                    IT- ammattilaisten kanssa

·         HockIT Ry perustettu kesällä 2014

·         Kaudella 2018-19 toimintaan on osallistunut yli 40 HockIT-pelaajaa

·         Pelaa Rovaniemen harrastekiekon Santasport Liigassa kahdella joukkueella,                HockIT (3. lohko) sekä HockIT Beta (2. lohko)

Parhaat saavutukset:
2013 Kevyemmän harrastesarjan syyskauden voitto (HockIT)
2014 PHL -kesäliigan hopea (HockIT)
2014 Harrastesarjan syyskauden 2-lohkon voitto (HockIT)
2015 Rovaniemen IT-miesten kiekkomestaruus (HockIT)
2015 Harrastesarjan syyskauden 2-lohkon voitto (HockIT Beta)
2016 Nörds on Ice mestaruus (HockIT)
2017 Harrastesarjan kevätkauden 2-lohkon voitto (HockIT Beta)
2017 Nörds on Ice hopea (HockIT)
2017 PHL -kesäliigan voitto (HockIT)

2018 Nörds on Ice pronssi (HockIT)

2019 Nörds on Ice pronssi (HockIT Beta

 

HockIT-Nörds2019_mod1.jpg

 

X