Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

19.03.2019

Haemme joukkoomme ICT-projektipäällikköä

Tehtäväkuvaus

LapIT Oy vastaa Lapin alueen kuntien ja Lapin sairaanhoitopiirin ICT-asiantuntijapalveluista, infrapalveluista ja perustietotekniikasta. Haemme projektipäällikköä vastaamaan terveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon sovelluskokonaisuuksiin ja ICT-palveluihin liittyvistä toimituksista asiakkaillemme sekä asiakkaidemme toiminnan kehitykseen liittyviin hankkeisiin. Projektit liittyvät esim. uusien järjestelmien käyttöönottoihin tai julkisen terveydenhuollon toimintamallien muutokseen.

Odotamme sinulta

Olet ratkaisukeskeinen ja aikaansaava. Tunnet terveydenhuollon toimintaympäristöä. Olet taitava viestimään ja motivoimaan asiantuntijatyötä. Otat vastuun onnistuneesta toimituksesta ja työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa.

Menestymisessä apuna

Aikaisempi kokemus vaativien ICT-infraprojektien onnistuneesta toteuttamisesta auttaa onnistumaan tehtävässä. Sinulla on tukeasi organisaatiossamme yli 100 asiantuntijaa.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen näköalapaikan Pohjois-Suomen maakuntien ja sote –sektorin toimikenttään, loistavat työkaverit, sekä työyhteisön, jossa panostetaan henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja jossa valitsee tekemisen meininki.

Jos sinulla on kysyttävää,

ota yhteyttä

29.3.2019 saakka johanna.niva@lapit.fi tai puh. 040 760 2280. Tämän jälkeen tehtävästä voi tiedustella 12.4.2019 klo 9-16 Janne Perälältä p. 040 530 6235.

Hakuaika päättyy 30.4.2019. Huomioithan kuitenkin, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tavoitteenamme on palkata sopiva tekijä joukkoomme mahdollisimman pian, jo ennen virallisen hakuajan päättymistä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen:

Hae nyt
 

X