Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

04.03.2019

Etsimme joukkoomme tietoturva-asiantuntijaa

 

Tehtäväkuvaus

Työssäsi vastaat LapIT:n toimintaympäristön kyberturvallisuustilanteen seurannasta ja siihen liittyvästä SOC -toiminnan prosessien ja työkalujen kehittämisestä. Tietoturvapoikkeamien hallinta on sinulle tuttua ja olet kotonasi haavoittuvuuksien hallinnan kanssa sekä omaat vahvat viestinnälliset taidot. Olet mukana tietoturvallisuusarkkitehtuurin määrittelyssä ja kehittämisessä yhdessä Teknologiayksikkömme kanssa.

 

Odotamme sinulta

Sinulla on mahdollisesti aikaisempaa kokemusta tietoturvapoikkeamien aineistojen tutkinnasta ja analysoinnista sekä tunkeutumistestausmenetelmät ja testaustyökalut ovat sinulle tuttuja. Arvostamme tietoturvasertifikaatteja ja innostuneisuutta tietoturva-asioihin.

 

Olet aktiivinen ulospäinsuuntautunut kehittäjä ja jämäkkä asioiden eteenpäin viejä. Osaat sovittaa yhteen ketterästi asiakas- ja sisäiset vaatimukset. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot suomen kielellä ja tarvittaessa myös englannin kielellä.

 

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja haastavan työn luonnonläheisessä Lapissa, loistavat työkaverit sekä työyhteisön, jossa panostetaan henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

Olet mukana kehittämässä uusia tietoturvapalveluita sekä vaikuttamassa uusiin liiketoimintaratkaisuihin tietoturvan näkökulmasta.

 

 

Lisätietoja ja hakuohjeet

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Turvallisuuspäällikkö Risto Hoppula, 040-580 8038.

 

Hakuaika päättyy 30.4.2019 - huomioithan kuitenkin, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tavoitteenamme on palkata sopoiva henkilö mahdollisimman pian, jehkä jo ennen varsinaisen hakuajan päättymistä.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen

Hae nyt

 

X