Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

30.05.2018 | Uutiset

Uusi toimitusjohtajamme on Klaus Kianen

Kianen siirtyy LapIT Oy:n johtoon Trimble Solutions Oy:n Energia- ja Julkishallinto -liiketoimintayksikön strategisen markkinoinnin johtajan tehtävistä. Aiemmin hän on työskennellyt saman yhtiön liiketoiminnan kehityspäällikkönä ja Metso-konsernissa muun muassa kilpailija- ja markkinaympäristö-analyytikkona.

Klaus Kianen tuntee tietointensiivisen organisaation strategiaprosessien ja tuloksien aikaansaamisen yhteydet, joten hänen valintansa vahvistaa LapIT Oy:n tulevaisuutta. Yhtiön on kyettävä vastaamaan toimintaympäristön muutoksiin ja niiden liiketoiminnalle asettamiin haasteisiin. Yhtiön hallituksen
mukaan toiminnan kokonaisuutta on myös suunnattava uudelleen ja kehitettävä.

– Klaus Kiasen johdolla yhtiön erittäin osaavalla ja ammattitaitoisella henkilöstöllä on erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa LapIT:n asiakkaiden kokemaan arvoon sekä yhtiön liiketoiminnan kehittymiseen tulevaisuudessa, sanoo LapIT Oy:n hallituksen puheenjohtaja Maarit Simoska.

– Kuntien, maakuntien, terveydenhuollon piirissä käydään läpi historian merkittävintä muutosta. LapIT on asiakasta lähellä oleva, ammattitaitoinen ICT-palvelukumppani. Uskon, että yhdessä asiakkaiden ja osaavan henkilöstön kanssa pystymme tarjoamaan sekä kehittämään ICT-palveluita, jotka tukevat asiakkaitamme muutoksessa ja auttavat muutokselle asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa, sanoo LapIT Oy:n tuleva toimitusjohtaja Klaus Kianen.

Klaus Kianen ottaa toimitusjohtajan tehtävän vastaan 1.8.2018 alkaen.

Lisätietoja antaa LapIT Oy:n hallituksen puheenjohtaja Maarit Simoska, p. 044 200 6880, sähköposti: maarit.simoska(at)rovaniemi.fi

X