Menu
Asiakasportaali 24h

Uutiset

13.12.2018

LapIT:n Taivalkosken toimipiste muuttaa

LapIT Oy:n Taivalkosken toimipiste muuttaa uusiin tiloihin torstaina 20.12.2018. Uudet toimitilamme sijaitsevat jatkossa osoitteessa Kauppatie 23, Taivalkoski.

LapIT:llä on tällä hetkellä toimisto yhdeksällä eri paikkakunnalla toimialueellamme Pohjois-Suomessa. Varsinaisia toimipisteitä on 10, sillä Rovaniemellä toimimme Rantavitikan pääkonttorin lisäksi myös Lapin Keskussairaalassa. Toimipisteemme ovat Rovaniemen ja Taivalkosken lisäksi Kuusamossa, Kemijärvellä, Inarissa, Sallassa, Ylitorniossa, Pellossa ja Muoniossa.

Meille on tärkeää toimia paikallisesti siellä asiakkaamme ovat. Teemme joka päivä töitä omilla kotiseuduillamme, joka usein helpottaa työtämme mm. paikallistuntemuksen vuoksi. Nykyaikaiset tietoliikenne- ja viestintäratkaisut etäkäyttömahdollisuuksineen ovat kuitenkin helpottaneet huomattavasti koko ICT –toimialaa. Enää ei olla riippuvaisia siitä, missä asiakas ja hänen asiaansa hoitava asiantuntija fyysisesti ovat, vaan monet asiakastilanteet kyetään hoitamaan etäyhteyksien avulla toiselta paikkakunnalta. Kaikissa tilanteissa tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, vaan joudutaan käymään paikan päällä. Lapissa, pitkien välimatkojen maakunnassa, paikalliset toimipisteet ovat sen vuoksi edelleen välttämättömiä. Paikallisella asiantuntemuksella on vahva tarve myös tulevaisuudessa.

LapIT:n kaltaisen yhtiön toimitiloille joudutaan asettamaan tiukkojakin vaatimuksia. Jo yksinomaan käsittelemämme asiat ja tehtävät edellyttävät tiukkoja toimitilaturvallisuuteen kuuluvia ratkaisuja. Tässä olemme aina saaneet apua toimialueemme kunnilta, ja sopivat tilat ovat löytyneet. Myös Taivalkoskella kunta oli mukana toimitilajärjestelyissä, josta kiitokset heille.

Muuttopäivänä 20.12. Taivalkosken työntekijät ovat kiinni uusien tilojen järjestelyissä, mutta aina avoimena oleva asiakasportaalimme sekä palvelupisteemme ovat valmiina palvelemaan.

X